Libnet.ro
UNICEF

10:00

EXCLUSIV Ce a patit fiul lui Emi Pian cand a ajuns la politie: Efectiv a cazut din picioare

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Ce a patit fiul lui Emi Pian cand a ajuns la politie: Efectiv a cazut din picioare

In urma cu cateva momente, fiul lui Emi Pian a cazut din picioare la Politie. Acesta a sosit la sectie pentru a da explicatii, iar motivul starii de rau pare acela ca nu a mai dormit de cinci zile si nu a mancat mai deloc. Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian, a cazut din picioare . continuă pe Playtech

Fratele si fiul lui Emi Pian, dezvaluiri incendiare. Ce s-a intamplat, de fapt in noaptea crimei

Dezvaluiri incendiare la nici 24 de ore de la inmormantarea interlopului Emi Pian. Fratele si fiul acestuia au povestit in exclusivitate la Antena 3 cum clanul rival planuia atacul asupra lui Pian de mai mult timp. Chiar fratele liderului ucis spune ca a fost atacat de un membru al clanului Rinu in urma cu 3 ani. Familia Duduianu jura ca nu vrea razbunare insa cere autoritatilor sa faca dreptate.

Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie. Ce se intampla, de fapt, in cazul mortii intelopului

Ciprian, fratele lui Emi Pian, a fost ridicat cu mascatii si dus la audieri. La mai bine de o saptamana de la uciderea lui Emi Pian, politia si procurorii fac perchezitii la clanurile Duduianu si Rinu. Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie Conform avocatei familiei, anchetatorii nu au gasit probe incriminatorii, dar fratele .

Scandal in Politie dupa priveghiul lui Emi Pian: Am ajuns firma de paza a tiganilor

Un luptator din trupele speciale ale Politiei critica modul in care autoritatile au actionat la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu injunghiat mortal in urma cu cateva zile.

Mama lui Emi Pian, in lacrimi la cimitir. Interlopul, condus azi pe ultimul drum

La ceremonia de cimitir a lui Emi Pian a ajuns si mama acestuia, vizibil indurerata. Florin Mototolea, cunoscut ca si Emi Pian, era lider al clanului Duduianu din Bucuresti, unul dintre cele mai cunoscute si influente grupari din lumea interlopa din Romania.

Sorinel Pustiu a fost injunghiat in picior, fix ca Emi Pian. Ce a patit cantaretul

Sorinel Pustiu a trecut prin momente de groaza, in urma cu cativa ani, cand era sa fie ucis exact ca liderul clanului Duduianu, Emi Pian. Manelistul a fost atacat intr-un mall din Capitala si se pare ca atacul nu a fost unul intamplator, chiar daca cel care l-a injunghiat i-a furat si telefonul mobil, pentru .

Soc pentru familia lui Emi Pian. Ce a patit acum tatal lui, in celula din inchisoare

Conflict deschis intre rudele lui Emi Pian si reprezentatii Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), dupa ce conducerea institutiei a refuzat sa il lase pe tatal decedatului, fie si numai pentru cateva ore, la inmormantarea fiului sau cel mare. Ce s-a intamplat cu batranul dupa refuzul autoritatilor, aflati in paragrafele urmatoare. Scandal la puscarie in ziua .

Emi Pian a fost ucis la comanda! Un martor-cheie rupe tacerea - motivul pentru care liderul Duduienilor trebuia sa dispara!

Politistii au audiat luni membrii clanurilot Duduianu si Rinu la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei in incercarea in a face lumina in cazul mortii lui Emi Pian. Printre cei audiati s-a aflat si fiul interlopului, Gabriel. Clanul Duduianu acuza ca Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost asasinat la comanda.

Emi Pian, inmormantat acum in secret. Ce s-a intamplat la cimitir cu familia

Emi Pian, liderul clanului Duduianu va fi inmormantat astazi! Trupul neinsufletit al interlopului a ajuns deja la biserica, unde preotul va face slujba specifica. Emi Pian este inmormantat astazi Cele trei nopti de priveghi s-au terminat, iar Emi Pian a parasit pentru ultima data locuinta sa si pe cei apropiati, desi inmormantarea ar fi trebuit .

Cine a aparut la inmormantarea lui Emi Pian. Nu a fost lasat sa intre

Inmormantarea lui Emi Pian a starnit interesul multor oameni, asa s-a ajuns ca jandarmii sa nu mai lase pe nimeni sa intre in cimitirul unde interlopul urmeaza sa fie inmormantat. Unul dintre cei care nu au mai fost primiti in cimitir a fost si celebrul manelist Florin Salam. Florin Salam nu a avut acces la .

Fara limite! Varul lui Emi Pian il ameninta pe cantaretul Jador: Unde te prind, daca nu te bat. Atat iti spun. Cum s-a ajuns aici

Clanul Duduianu este in prim plan in ultima perioada, dupa ce Emi Pian a fost ucis de unul dintre rivalii sau in urma unui joc de barbut. George Pian, varul decedatului face eforturi mari sa iasa in evidenta si l-a luat la tinta pe Jador, cantaretul de manele, denumit si regele Youtube-ului pentru ca toate melodiile pe care le scoate ajung pe locul 1 in trending.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )