Libnet.ro
UNICEF

16:00

Al cincilea deces din cauza infectiei cu acinetobacter la Institutul Marius Nasta din Capitala

B1 B1,
Al cincilea deces din cauza infectiei cu acinetobacter la Institutul Marius Nasta din Capitala

Managerul Institului Marius Nasta din Capitala a anuntat, miercuri, decesul pacientei de 78 de ani infectate cu acinetobacter. Este cel de-al cincilea deces din cauza virusului extrem de periculos. Femeia a. continuă pe B1

Al cincilea pacient infectat cu acinetobacter la Institutul Marius Nasta a murit

A cincea persoana infectata cu acinetobacter la Institutul Marius Nasta din Capitala a murit miercuri, arata Beatrice Mahler, managerul institutiei medicale.

inca un pacient infectat cu acinetobacter la Institutul Marius Nasta a murit

Un barbat de 68 de ani care era internat la Institutul Marius Nasta, infectat cu acinetobacter, a murit in cursul zilei de luni. Barbatul a facut un stop cardiac si nu a putut fi resuscitat.

Al cincilea pacient infectat cu acinetobacter la Institutul Marius Nasta a murit

A cincea persoana infectata cu acinetobacter la Institutul Marius Nasta din Capitala a murit miercuri, arata Beatrice Mahler, managerul institutiei medicale. Pacienta, care avea 78 de ani si era internata pe.

nca un barbat a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 149

Medicii au constatat inca un deces cauzat de gripa, fiind vorba de un barbat de 39 de ani din judetul Prahova, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica. Numarul deceselor a ajuns astfel la 149.

Sorina Pintea, despre pacientii DECEDATI la Institutul Marius Nasta: Nu suntem singura tara in care exista infectii

Sorina Pintea a declarat, marti, ca cei patru pacienti de la Institutul Marius Nasta din Bucuresti nu au murit in urma contaminarii cu o bacterie periculoasa. Ministrul Sanatatii a afirmat ca.

Metroul circula cu ntrziere pe Magistrala 1 cu 3 din cauza unor defectiuni tehnice

Circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 cu 3 se desfasoara miercuri cu o intarziere de pana la patru minute fata de intervalul normal de succedare, din cauza unui deranjament tehnic, transmite Mediafax.

VIDEO Meci ncheiat prematur n Suedia din cauza spectacolului pirotehnic din tribune (Goteborg vs GAIS)

Goteborg si GAIS s-au intalnit, luni, intr-o partida din Cupa Suediei, incheiata prematur, din cauza incidentelor provocate de fanii echipei gazda.

Tarifele de distributie a energiei vor creste din cauza taxei de 2% pe cifra de afaceri/ Efecte: facturi mai mari la electricitate pentru consumatorii industriali si scumpiri la diferite produse

Efectele negative ale OUG 114/2018 incep sa isi faca aparitia in zona de energie. Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) intentioneaza sa majoreze cu aproximativ 2,5% tarifele de distributie a energiei electrice, din cauza taxei de 2% pe cifra de afaceri. Mai departe, aceasta majorare se va vedea cel mai mult in facturile consumatorilor industriali, cele mai afectate fiind IMM-urile. Pentru a rezista pe piata, consumatorii industriali vor scumpi ceea ce produc. in final, cei care vor avea cel mai mult de suferit sunt persoanele cu venituri mici.

inca o persoana infectata cu acinetobacter a murit la Institutul Marius Nasta. Bilantul deceselor a ajuns la 4

Una dintre cele doua persoane internate la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, infectate cu acinetobacter, a decedat, a informat managerul unitatii medicale, Beatrice Mahler. Astfel, dupa moartea unui.

inca un PACIENT infectat cu acinetobacter A MURIT la Institutul Marius Nasta. Este a patra VICTIMA

Un al patrulea pacient a murit, luni, la Institutul de Pneumologie Marius Nasta din Bucuresti, in urma contaminarii cu o bacterie periculoasa, scrie Hotnews. Managerul spitalului, Beatrice Mahler, anuntase,.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )