Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cincizeci de umbre ale lui Grey, cel mai provocator film al deceniului

România Liberă România Liberă,
Cincizeci de umbre ale lui Grey, cel mai provocator film al deceniului

Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, de Sam Taylor-Johnson, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Fifty Shades of Grey, cel mai provocator film al deceniului, cu 20 de minute de sex

Fifty Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey, de Sam Taylor-Johnson, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, datorita faptului ca scenele cu sex din acesta cumuleaza 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului, informeaza dailymail. co. uk.

Simona Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep a fost desemnata cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015. Romanca le-a invins pe Maria Sharapova si Serena Williams, cele doua finaliste ale turneului, in topul realizat in.

Cel mai de succes produs al Apple nu e iPhone, ci ceva mult mai important

Apple a facut in trei luni un profit de 18 miliarde. E imens, dar cat mai poate creste? Ei bine, mult mai mult si asta pentru ca Apple, in ultimele doua decenii, n-a mai vandut produse, ci cu totul altceva. iPhone este cel mai de succes produs al Apple, vanzandu-se in peste 74 de milioane [].

CM handbal: Portarul Frantei, desemnat cel mai bun jucator al turneului

Portarul Thierry Omeyer, din nationala Frantei, campioana mondiala la handbal masculin, a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului final din Qatar.

Exportul de energie din 2014, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Volumul de energie exportata anul trecut de tara noastra, echivalentul a 15% din productie, a inregistrat cel mai mare nivel din ultimii zece ani, fiind impulsionat atat de un pret mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, potrivit datelor Transelectrica.

Petrolistii din SUA au declansat cel mai amplu conflict de munca din ultimii 35 de ani

Sindicatul United Steelworkers USW), care reprezinta angajatii a peste 200 de rafinarii, terminale petroliere si fabrici producatoare conducte si produse chimice, a declansat o greva la noua unitati de productie, acesta fiind cel mai amplu protest din ultimii 35 de ani, relateaza Mediafax.

Tariceanu: PNL e cel mai mare traseist politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a criticat PNL, despre care a spus ca este cel mai mare si mai proaspat traseist politic, intr-un interviu acordat EVZ.

Export de energie record, in 2014. Transelectrica: Cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

Pretul mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, a impulsionat exportul de energie de anul trecut realizat de Romania, echivalentul a 15% din productie, cel mai mare nivel din ultimii zece ani, arata Transelectrica.

FOTO Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep, care a ajuns in sferturile Australian Open, a fost votata de catre fanii WTA drept cel mai bine imbracata jucatoare din acest turneu. Romanca le-a depasit pe rivalele sale din clasament, Serena Williams si Maria Sarapova.

FOTO Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open

Simona Halep, care a ajuns in sferturile Australian Open, a fost votata de catre fanii WTA drept cel mai bine imbracata jucatoare din acest turneu. Romanca le-a depasit pe rivalele sale din clasament, Serena Williams si Maria Sarapova.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )