Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine e angajatul BNR care are venituri mai mari decat Mugur Isarescu

Antena3 Antena3,
Cine e angajatul BNR care are venituri mai mari decat Mugur Isarescu

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a avut venituri uriase in anul 2019, mai exact peste un milion de lei, insa exista un angajat de la banca centrala care il depaseste. Angajatul a incasat in anul precedent 1,6 milioane de lei. continuă pe Antena3

Cine este angajatul BNR care castiga mai multi bani decat Mugur Isarescu. Doar pensia este de 107.400 lei

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a depasit in premiera nivelul de 1 milion de lei venituri incasate, in 2019, dar exista un angajat al bancii centrale care il depaseste. Acesta a incasat nu mai putin de 1,6 milioane de lei. Un angajat al BNR castiga mai multi bani decat Guvernatorul Mugur Isarescu.

Gazprom pierde cota in Europa, iar pentru Moscova aurul valoreaza mai mult decat gazul

Gigantul gazului pierde cota de piata in Europa si inregistreaza prima pierdere trimestriala dupa 2015. intre timp, exporturile de aur din Rusia sunt mai mari decat cele de gaz: lucru care nu se mai intamplase in ultimii treizeci de ani.

Ministrul Economiei, explicatie neasteptata pentru preturile explozive de pe litoralul romanesc. De ce platim mai mult decat in strainatate

Preturile pe litoralul romanesc sunt extrem de mari, iar acest lucru nu este o noutate pentru nicio persoana care a fost macar o data in vacanta la munte sau la mare. Odata cu criza econimica care a lovit puternic Romania, cetatenii au sperat ca vor gasi preturi mai accesibile pentru orice buzunar, in special pentru .

Cazul Twitter - De ce hackerii aleg sa atace reteaua si cum incidentul de miercuri ar putea fi mult mai grav decat pare la prima vedere

Twitter are o capitalizare de 20 de ori mai mica decat Facebook si numarul de angajati este de noua ori mai mic, insa Twitter are mare influenta mai ales in SUA si personalitati politice sau companii comunica enorm. in aceste conditii, atacul informatic care a afectat 130 de conturi este caracterizat de multi specialisti ca fiind devastator pentru Twitter, fiindca scoate la iveala vulnerabilitati si naste intrebari ingrijoratoare legate de manipulari grave ce ar putea aparea in ziua alegerilor din SUA, in noiembrie.

Amenzi mai mari pentru soferii din Romania. Cati bani platesti pentru depasirea vitezei legale

Teribilismul si goana cu viteze mari pe sosele se intampla peste tot in lume, inclusiv in Romania, dar asta impica si ruscul unor adevarate tragedii dar si plata unor amenzi substantiale. Amenzi mai mari pentru soferii din Romania, conform noul Cod Rutier Anul 2019 are o statistica neagra cand vine vorba de accidentele rutiere provocate .

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

Depunerea Cererilor Unice a fost finalizata. Ialomita, printre judetele cu cele mai mari suprafete solicitate la plata

Ialomita se afla in topul judetelor cu cele mai mari suprafete solicitate la plata, 378. 820 ha. Pe primele locuri se afla Timis 540. 317,91 ha), Constanta 500. 657,75 ha), Teleorman 429. 283,14 ha) si Dolj 424. 522,65ha).

Concedieri masive la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din cauza pandemiei

Concedieri masive vor avea loc la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din Romania din cauza scaderii rezervarilor din ultima perioada, generate de pandemia de Covid-19, scrie profit. ro.

Cine sunt romanii care au ajuns la America`s Got Talent. Este pentru prima data cand un jurnalist cunoscut la noi face acest pas

Romania ajunge la America`s Got Talent. Un roman si echipa sa a impresionat juriul show-ului de talente. Un jurnalist cunoscut de la noi, la America`s Got Talent Juriul de la Americas Got Talent a ramas impresionat de un moment romanesc. O echipa de tineri artisti din Romania Lightwave Theatre Company), din care face parte si .

Bugetarii, in top 10 salarii mari din Romania. Acestia au venituri mai mari decat cei din mediul privat

Luna mai a adus o premiera pentru Romania. Salariile functionarilor din administratia publica au urcat in top 10 al celor mai bune salarii din tara noastra, depasind veniturile din mediul privat. Castigurile angajatilor statului au crescut inclusiv in lunile starii de urgenta, cand cele mai multe companii private au decis reducerea veniturilor angajatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )