Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cine este angajatul BNR care castiga mai multi bani decat Mugur Isarescu. Doar pensia este de 107.400 lei

Playtech Playtech,
Cine este angajatul BNR care castiga mai multi bani decat Mugur Isarescu. Doar pensia este de 107.400 lei

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a depasit in premiera nivelul de 1 milion de lei venituri incasate, in 2019, dar exista un angajat al bancii centrale care il depaseste. Acesta a incasat nu mai putin de 1,6 milioane de lei. Un angajat al BNR castiga mai multi bani decat Guvernatorul Mugur Isarescu. continuă pe Playtech

Cine e angajatul BNR care are venituri mai mari decat Mugur Isarescu

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a avut venituri uriase in anul 2019, mai exact peste un milion de lei, insa exista un angajat de la banca centrala care il depaseste. Angajatul a incasat in anul precedent 1,6 milioane de lei.

Cantareata super celebra din Romania care nu a stiut cine este Ludovic Orban. Moment penibil in timpul unui interviu

Era doar una dintre multele fete tinere care se viseaza artiste de top in Romania, in urma cu cateva luni, dar participarea ei la Asia Express, Drumul Comorilor, alaturi de iubitul ei Speak, i-a deschis calea spre succes. Nu stia nici cine este premierul Romaniei in luna mai, dar asta nu a impiedicat-o sa devina celebra.

Cine este, de fapt, barbatul cu care s-a filmat acum Lidia Buble. Ea era doar in lenjerie intima

Lidia Buble, o prezenta activa in mediul online, inregistreaza si pozeaza majoritatea momentele de zi cu zi din viata sa. De aceasta data, fanii au crezut ca a filmatmai mult decat trebuia. Aceasta a publicat un video in care apare in lenjerie intima, alaturi de un barbat, lucru care a ridicat multe semne de intrebare.

Cine este Gigi Hadid. Cati bani are si cine este tatal copilului ei

Gigi Hadid a revenit in atentia presei din lumea intreeaga datorita frumusetii sale, dar si a familiei din care provine. Cine este tanara, care sunt veniturile sale si cine este tatal copilului ei? Cine este Gigi Hadid? Gigi Hadid este una dintre cele mai bine platite supermodele din toata lumea, alaturi de sora sa mai .

Cine este Larisa, sotia lui Alin Oprea. Motivul pentru care cei doi nu mai locuiau impreuna

Detalii uluitoare ies la iveala despre divortul lui Alin Oprea, de la formatia Talisman. Se pare ca artistul are de ceva timp o alta relatie si s-ar fi despartit deja de Larisa, femeia care i-a daruit doi copii. Cine este Larisa, sotia lui Alin Oprea Alin si Larisa Oprea s-au despartit dupa 22 de ani .

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

Bani mai multi dupa criza. Anuntul de ultima ora: Romania este vizata

Pentru a depasi impactul major al crizei provocate de pandemia de noul coronavirus, Uniunea Europeana ar trebui sa dispuna de mai multe fonduri, reiese dintr-un sondaj de opinie comandat de Parlament. Majoritatea respondentilor 56%) cred ca sanatatea publica ar trebui sa fie pe primul loc, iar mai apoi redresarea economica. Pentru mai multe detalii, cititi-ne .

Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca. Cu ce se ocupa barbatul

Andreea Esca, prezentaoarea de la PRO TV, are una dintre cele mai trainice casnicii. Este impreuna de mult timp cu sotul ei, pe nume Alexandre Eram, si au facut doi copii: Alexia si Aris. Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca Se pare ca nici macar faptul ca el era de alta nationalitate sau ca .

Recalcularea pensiilor 2020. Se dau bani mai multi pentru pensionari. Cat vor primi in plus 300.000 de romani

Veste buna pentru pensionari! Peste 300. 000 de varstinici vor primi mai multi bani la indemnizatia lunara meritata. Cum se va face recalcularea 2020. Recalculare pensii 2020 Modificari pentru pensionari! Recalcularea pensiilor este aproape finalizata de Casa Nationala de Pensii Publice care a adus mai multi bani pentru aproape 300. 000 de varstinici. CNPP vine cu informatia .

Cine este, de fapt, mama Antoniei. Soacra lui Alex Velea arata impecabil la 53 de ani

Alex Velea se poate lauda cu o soacra cu care nu ii este rusine sa iasa in lume. Mama Antoniei este o femeie superba, chiar daca a implinit frumoasa varsta de 53 de ani. Denise Iacobescu a povestit care este secretul, cum se mentine tanara si frumoasa. Cine este mama Antoniei. Soacra lui Alex Velea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )