Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cine a aparut la mormantul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Playtech Playtech,
Cine a aparut la mormantul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Emi Pian, pe numele lui, Florin Mototolea, a fost inmormantat duminica, in jurul orei 12. Familia celui care a fost pana acm cateva zile sef al clanului Duduienilor, dar si sute de interlopi, l-au condus pe utimul drum. Cine a aparut la mormantul lui Emi Pian Astfel, interlopii s-au strans la vila unde fusese depus . continuă pe Playtech

Cine a aparut la priveghiul lui Emi Pian. Multi au fost socati sa il vada chiar acolo

Telenovela mortii lui Emi Pian pare-se ca i-a o alta intorsatura, in lumina unor noi informatii aparute recent in presa, dar despre asta si despresurprizele zilei de ieri, in articolul de mai jos. Din arest la priveghiul lui Emi Pian Cu aproape o luna in urma doua personaje importante din Clanul Duduienilor intrau pentr 30 .

Cine a aparut la inmormantarea lui Emi Pian. Nu a fost lasat sa intre

Inmormantarea lui Emi Pian a starnit interesul multor oameni, asa s-a ajuns ca jandarmii sa nu mai lase pe nimeni sa intre in cimitirul unde interlopul urmeaza sa fie inmormantat. Unul dintre cei care nu au mai fost primiti in cimitir a fost si celebrul manelist Florin Salam. Florin Salam nu a avut acces la .

Cine ii va lua locul lui Emi Pian. Testamentul infiorator lasat de interlop

S-a aflat cine ii va lua locul lui Emi Pian la conducerea temutului clan Duduianu. Noul lider are doua directii mari pe care va merge, imediat cum va trece la conducere: razbunarea mortii lui Emi Pian si recuperarea banilor dati cu camata, sume care ar ajunge la ordinea milioanelor de euro. S-a aflat cine ii .

Cine e femeia dupa care a suferit Emi Pian. Interlopul a iubit-o atat de mult. Detalii socante

Emi Pian, interlopul ucis in urma cu cateva zile pe o strada din Bucuresti, in cartierul Giulesti, a avut o viata zbuciumata si din punct de vedere sentimental. Conform unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a fost injunghiat in zona femurului, lovitura fiindu-i fatala. Cine e femeia dupa .

Anghel Iordanescu, victima lui Emi Pian. Teapa de sute de mii de euro a clanului Duduianu. Cum s-a incheiat

Dupa moartea lui Emi Pian au aparut foarte multe povesti tinute bine ascunse, care nu sunt deloc fericite. Nu degeaba clanul Duduianu este unul dintre cele mai temute din tara. Anghel Iordanescu, victima lui Emi Pian Faima clanului Duduieni a venit undeva prin anii 2000, datorita unor activitati infractionale violente dar si a unor aliante .

Averea lui Emi Pian, subiect de scandal in clanul lui Duduianu. Interlopul nu a avut testament: cui ii raman banii

Intrebarea care ii macina pe toate multi apropiati de-ai lui Emi Pian este legata de averea lui, si ce se va alege de aceasta, sau, mai precis, la cine va ajunge. Fiindca interlopul ucis a strans o adevarata avere in ultimii ani. Averea lui Emi Pian, subiect de scandal in clanul lui Duduianu Se zvoneste .

Cine ar fi, de fapt, adevaratul ucigas al interlopului Emi Pian. Tanarul, fara antecedente penale, se afla in internat in stare grava (VIDEO)

Apar noi informatii in cazul evenimentului care a zguduit lumea interlopa, uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Pe numele real, Florin Mototolea,a ajuns la spital in dimineata zilei de marti.

Ce scrie pe crucea lui Emi Pian. Multi oameni s-au mirat cand i-au aflat adevaratul nume

Astazi a avut loc inmormantarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, in jurul orei 12:00. Acesta a fost ucis in noptea de luni spre marti, dupa ce a fost injunghiat intr-un conflict intre mai multe persoane, in sectorul 6. Emi Pian avea 39 de ani. Ce scrie pe crucea lui Emi Pian Emi Pian a .

Serban Huidu l-a desfiintat pe Emi Pian: Un jeg. A primit imediat raspunsul: Esti un criminal

A fost prima reactie a lui Serban Huidu, dupa ce Emi Pian a fost inmormantat. Astfel ca afirmatia prezentatorului TV a starnit razboiul, iar Bianca Pop a rabufnit. Mesajul lui Serban Huidu despre Emi Pian Multi oameni au reactionat dupa inmormantarea lui Emi Pian. Daca multi l-au plans si s-au aratat profund indureratu, au existat .

Scandal la inmormantarea lui Emi Pian. Familia Duduienilor, conflict cu Politia. De unde a pornit totul

Este scandal la inmormantarea interlopului Emi Pian! Rude ale decedatului nu sunt lasate sa intre in cimitirul unde acesta isi va dormi somnul de veci. Mai mult, administratia cimitirului respectiv a decis sa inchida pur si simplu portile! A izbucnit un scandal la inmormantarea lui Emi Pian Mai multe rude ale lui Emi Pian nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )