Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine ar fi, de fapt, adevaratul ucigas al interlopului Emi Pian. Tanarul, fara antecedente penale, se afla in internat in stare grava (VIDEO)

B1 B1,
Cine ar fi, de fapt, adevaratul ucigas al interlopului Emi Pian. Tanarul, fara antecedente penale, se afla in internat in stare grava (VIDEO)

Apar noi informatii in cazul evenimentului care a zguduit lumea interlopa, uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Pe numele real, Florin Mototolea,a ajuns la spital in dimineata zilei de marti. continuă pe B1

Cine este, de fapt, Cristina, sotia lui Emi Pian. Au avut o nunta ca-n filme

Noaptea de luni spre marti, 4 august, a fost o nopate a dramelor, chiar daca vorbim de lumea interlopilor. Un om a murit si a lasat in urma o familie indurerata. Emi Pian, seful clanului Duduienilor, in urma unei incaierari, a decedat dupa ce i-a fost atinsa vena femurala cu un cutit de bucatarie, cel .

UPDATE Zeci de persoane participa la priveghiul interlopului Emi Pian fara sa respecte normele sanitare

Zeci de persoane participa, miercuri, la priveghiul interlopului Emi Pian, insa niciuna dintre acestea nu poarta masca de protectie si nu respecta regulile de distantare fizica. Politia a aplicat amenzi de 14. 000 de lei.

Cine este Ciprian Napi, posibilul asasin al interlopului Emi Pian

Ciprian Napi, prinicipalul suspect in cazul uciderii interlopului Emi Piann-a trecut pe la sectia de politie si se pare ca nici nu va putea fi acuzat de crima foarte curand. Presupusul ucigasse.

Jandarmeria imparte masti si dezinfectant la priveghiul interlopului Emi Pian (VIDEO)

Politia Romana a ajuns in slujba interlopilor. In loc sa sa ia masuri impotriva clanurilor, Jandarmeria le-a distribuit masti si gel antibacterian celor aflati la priveghiul lui Emi Pian. Jandarmii au montat si.

Vedeta devastata de moartea interlopului Emi Pian: A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Fosta vedeta a emisiunii Insula Iubirii, ispita Bianca Pop, a reactionat pe retelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Se pare ca vedeta este devastata de disparitia celui pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni.

Amenzi la priveghiul interlopului Emi Pian. Sute de oameni fara masca de protectie

Politistii au dat zeci de amenzi, in aceasta dupa-amiaza, oamenilor prezenti la casa interlopului Emi Pian, acolo unde familia a organizat un priveghi, dupa ce trupul neinsufletit al liderului Duduienilor a fost adus acasa.

UPDATE Tatal interlopului Emi Pian a facut infarct in puscarie, dupa ce a aflat de decesul fiului sau

Nicolae Duduianu, tatal interlopului Emi Pian ucis in aceasta dimineata intr-o rafuiala, a facut infarct in penitenciarul Rahova cand a aflat de moartea fiului sau cel mare.

Care a fost cauza mortii interlopului Emi Pian. Raportul preliminar al medicilor legisti

Medicii legisti au dat verdictul in cazul uciderii interlopului Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian. Concluziile autopsiei ar putea rasturna intreaga ancheta, pentru ca barbatul nu a murit din cauza ranilor pr.

Cum se joaca barbut, jocul de noroc care i-a adus moartea interlopului Emi Pian

Barbutul este un joc de noroc cu zaruri practicat intre doi sau mai multi jucatori. Acest joc era intalnit adesea si in perioada comunista, desi era interzisa practicarea jocurilor de noroc in afara locurilor special amenajate si legalizate. Pentru a juca barbut nu ai nevoie de un echipament sofisticat.

Priveghiul interlopului Emi Pian s-a lasat cu manele si amenzi. Florin Salam, taxat de politisti: Intru tanar in mormant

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anuntat miercuri seara ca la priveghiul lui Emi Pian au fost aplicate 60 de sanctiuni persoanelor care nu au respectat masura distantarii sociale si care nu au purtat masca asa cum prevede legea. Inclusiv Florin Salam, unul dintre manelistii care a cantat la capataiul lui Emi Pian, a fost amendat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )