Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cine va castiga alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Rezultatele a doua sondaje

Adevărul Adevărul,
Cine va castiga alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Rezultatele a doua sondaje

Asociatia Sociologilor si Demografilor din Republica Moldova si Comunitatea WatchDog. MD si Institutul de Politici Publice au publicat luni, 9 noiembrie, doua sondaje de opinie. Ambele studii arata ca lupta in turul doi al alegerilor prezidentiale intre Maia Sandu si Igor Dodon va fi foarte stransa. continuă pe Adevărul

Siegfried Muresan (PNL, PPE), despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Prezenta mare la vot inseamna victoria candidatei proeuropene Maia Sandu

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan, vicepresedinte al grupului PPE, este de parere ca o prezenta mare la alegerile prezidentiale din Republica Moldova inseamna victoria Maiei Sandu, candidata pro-europeana. De.

Aleksandr Lukasenko, liderul Belarusului, despre alegerile prezidentiale din SUA: O rusine, o bataie de joc fata de democratie

Aleksandr Lukasenko a condus Belarusul timp de mai bine de un sfert de secol si a aratat ca nu intentioneaza sa faca un pas in spate, tara fiind macinata de proteste inca din luna august. in mod ironic, li.

VIDEO Saturday Night Live a parodiat discursurile celor doi candidati americani la alegerile prezidentiale

Dupa ce luna trecuta SNL a parodiat dezbaterea dintre cei doi candidati la alegerile prezidentiale din Statele Unite, emisiunea de satira a inceput episodul de sambata aceasta cu un sketch despre victoria lui Joe Biden.

Lista candidatilor pe judete, la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare din 2020 vor avea loc la data de 6 decembrie, iar un nou semn al apropierii de scrutin s-a ivitvineri, cand s-a intrat oficial incampanie electorala, una ce se va.

in ce conditii se vor desfasura campaniile electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Precizarile lui Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat in ce conditii se va desfasura campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, in conditiile in care, in Romania vor intra in vigoare noi.

ALEGERI SUA: Donald Trump sustine ca va castiga daca nu i se fura alegerile

Presedintele Donald Trump a reiterat ieri ca va castiga alegerile prezidentiale din SUA, pe care democratii incearca sa i le fure , a acuzat el din nou, fara a prezenta vreo dovada concreta in acest sens.

JOE BIDEN: Vom castiga aceste alegeri

Candidatul democrat Joe Biden s-a aratat sigur de victoria sa in alegerile prezidentiale din SUA, indemnandu-si compatriotii and sa se uneasca and , in vreme ce rivalul sau Donald Trump l-a avertizat sa nu revendice victoria in mod and ilegitim and .

Donald Trump intentioneaza sa lanseze o campanie de mitinguri impotriva rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA

La aproape 36 de ore dupa ce democratul Joe Biden a iesit invingator la urne in alegerile prezidentiale din Statele Unite, presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump, intentioneaza sa lanseze o campanie de mitinguri impotriva rezultatelor scrutinului.

Lista candidatilor in diapora, la alegerile parlamentare din 2020

Opt formatiuni politice si doi candidati independenti s-au inscris in cursa pentru un loc de parlamentar la alegerile din 6 decembrie pentru romanii din strainatate. Alegeri parlamentare 2020. Lista.

BOR, zece recomandari pentru credinciosi la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Biserica Ortodoxa Romana se implica in alegerile parlamentare si vine cu recomandari pentru crestinii ortodocsi. inaltpreasfintitul Parinte Calinic al Sucevei si Radautilor le-a transmis credinciosilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )