Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine e Cori Gauff, viitoarea adversara a Simonei Halep la Wimbledon. La 15 ani face un milion de dolari din publicitate

Adevărul Adevărul,
Cine e Cori Gauff, viitoarea adversara a Simonei Halep la Wimbledon. La 15 ani face un milion de dolari din publicitate

Simona Halep va juca in optimi la Wimbledon contra americancei de 15 ani, Coro Gauff, care face senzatie pe iarba londoneza. continuă pe Adevărul

Wimbledon: Cori Gauff, viitoarea adversara a Simonei Halep

Cori Gauff va fi viitoarea adversara a Simonei Halep, in optimile de la Wimbledon. Americanca de 15 .

Wimbledon: Cori Gauff (15 ani), adversara Simonei Halep din optimi Americanca a salvat doua mingi de meci in fata Polonei Hercog

Cori Gauff, speranta tenisului american 313 WTA, 15 ani), a salvat doua mingi de meci in fata slovenei Polona Hercog 60 WTA), a castigat cu scorul de 3-6, 7-67), 7-5, dupa doua ore si 46 de minute de joc, si s-a calificat in optimile competitiei de la All England Club, unde o va intalni pe Simona Halep.

Cine este Viktoria Azarenka si ce nationalitate are. Poate fi sfarsitul Simonei Halep la Wimbledon

Viktoria Azarenka este adversara Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Cele doua sportive s-au mai intalnit de patru ori pana in prezent si si-au impartit victoriile. inaintea confruntarii directe din cadrul turneului de la Londra, Halep e pe locul 7 WTA, iar Azarenka pe 40. Cine este Viktoria Azarenka, adversara Simonei Halep la Wimbledon .

La doar 15 ani, Cori Gauff continua sa faca senzatie in turneul la Wimbledon

Sportiva americana Cori Coco Gauff, in varsta de 15 ani, locul 313 WTA, s-a calificat in turul trei al turneului de la Wimbledon.

Concluziile Simonei Halep dupa victoria cu Azarenka: Cred ca a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Am jucat foarte bine

Simona Halep 7 WTA) a avut o evolutie excelenta in confruntarea cu Victoria Azarenka, cedand doar patru game-uri in fata fostului lider mondial scor 6-3, 6-1). Romanca a declarat, la conferinta de presa, ca a fost cel mai bun meci al sau din acest an. in plus, jucatoarea noastra a vorbit despre urmatoarea adversara, Cori Gauff 15 ani), despre accidentarea la glezna, dar si despre obiectivul sau in a doua saptamana de la Wimbledon.

Oaspete de lux la antrenamentul Simonei Halep. Sportiva noastra incepe a doua saptamana la WTA Wimbledon alaturi de omul care a condus-o pe culmile gloriei: Multumesc ca ai venit, D. (FOTO)

Simona Halep va evolua, luni, in optimile WTA Wimbledon, acolo unde are misiunea de a o elimina pe revelatia turneului Cori Gauff, pustoaica de doar 15 ani care a dat de pamant cu tot ce i-a iesit in cale in.

VIDEO Cori Gauff, despre victoria epica in fata Polonei Hercog si ce spune despre meciul cu Halep: E ireal cum viata se schimba in cateva secunde

Cori Gauff este de departe revelatia actualei editii de la Wimbledon. La doar 15 ani, americanca a invins nume importante din circuit, iar acum se afla in fata meciului din optimi cu Simona Halep. Gauff a vorbit la conferinta de presa despre cele mai importante momente ale partidei cu Hercog, despre confruntarea cu Halep, dar si despre noutatile din viata sa dupa evolutiile de la Wimbledon. E ireal cum viata se schimba in cateva secunde, a declarat americanca.

Mouratoglou, cuvinte de lauda pentru Cori Gauff: Stiam calitatile sale de cand avea 10 ani. Joaca la un nivel decent de Top 20

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a vorbit intr-un interviu despre noua senzatie din tenisul feminin, Cori Gauff 313 WTA, 15 ani), ajunsa in optimi la Wimbledon. Tehnicianul francez a lucrat alaturi de americanca la academia sa din sudul Frantei, pe vremea cand Gauff avea 10 ani. Mouratoglou are numai cuvinte de lauda pentru fosta sa eleva, fiind de parere ca joaca la un nivel decent de Top 20.

DigiSport: Milionara in dolari, la 15 ani! Cum a ajuns Cori Gauff sa vanda mai bine decat alte jucatoare din topul WTA

Cori Gauff 15 ani, locul 313 WTA) reprezinta revelatia tenisului feminin mondial la acest moment. Tanara sportiva din America a cucerit intreaga asistenta datorita evolutiilor foarte bune pe care le-a avut pana acum la Wimbledon 2019.

Cum arata optimile de finala de pe partea de tablou a Simonei Halep si de cine ar trebui sa treaca ea pentru a juca finala

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon si pare sa aiba un culoar favorabil spre finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )