Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine va decide castigatorul la Constanta, orasul cu cei mai multi candidati la Primarie. Majoritatea tacuta inca se gandeste cu cine sa voteze

Adevărul Adevărul,
Cine va decide castigatorul la Constanta, orasul cu cei mai multi candidati la Primarie. Majoritatea tacuta inca se gandeste cu cine sa voteze

Primii trei clasati in cursa pentru Primaria Constanta sunt despartiti de procente infime, in marja de eroare, ceea ce inseamna ca votul de duminica, 27 septembrie, poate inclina in orice clipa balanta catre unul sau catre altul in functie de cat de hotarati sunt constantenii sa se implice in alegerea primarului. continuă pe Adevărul

Radu Banciu, profetie sumbra pentru Romania: Va avea cei mai multi morti

Dupa ce Alexandru Rafila a declarat ca este posibil sa primim vaccinul impotriva COVID-19, dar sa nu fim pregatiti pentru a-l administra, Radu Banciu, face o profetie sumbra despre Romania. Ce spune prezentatorul TV ca se va intampla?! Radu Banciu, profetie sumbra despre ce se va intampla in Romania Declaratia reprezentantului Romaniei la OMS, Alexandru .

Orban: in Moldova bate un vant de schimbare. Cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane

Premierul Ludovic Orban a sustinut duminica, la Iasi, ca in Moldova bate un vant de schimbare, iar cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane. Citeste si Orban: Moldova va avea in urmatorii 10 ani trei autostrazi.

Cati romani vindecati de COVID-19 au donat plasma, care sunt orasele cu cei mai multi si orasele cu cei mai putini donatori: Media donatorilor este sub 1%, in timp ce media europeana e 7%

Sub 1% dintre romanii vindecati pana acum de COVID-19 au donat plasma ce poate fi folosita la tratarea pacientilor infectati, in timp de media europeana este de 7%. Debirocratizarea metodologiei de colectare a plasmei a dus insa la cresterea de peste 3 ori a numarului de proceduri de plasmafereza donare de plasma) in perioada 11 august - 15 septembrie, arata datele facute publice de Florin Hozoc, CEO al Besmax Pharma Distribution, compania care a donat statului roman singurele 18 aparate de plasmafereza disponibile in tara noastra.

Cei mai multi dintre romanii care vor sa voteze in strainatate sunt in Marea Britanie

939 romani si-au anuntat oficial intentia de a vota in strainatate si au solicitat deschiderea uno.

Cei mai bogati oameni din lumea modei. Cine sunt creatorii Louis Vuitton, Nike, Gucci, Zara sau HM

Lumea modei este fascinanta, plina deglamour, dar si de oameni extrem de bogati. Nume importante din industrie au resit sa faca averi fabuloase, iar acum va facem cunostinta cu acestia. Lumea modei, o lume fascinanta si plina de bani Cine nu si-a dorit, macar odata, sa intre in lumea modei, chiar si pe usa din .

Cei mai greu de ucis oameni din istoria noastra. Au supravietuit otravii, gloantelor, streangului si grenadelor

Se spune ca viata omului este ca un fir de abur: se arata putintel si apoi piere. in schimb, in istoria omenirii au existat oameni care au fentat moartea, reusind sa scape din niste situatii greu de imaginat. Mai multe detalii despre cei care au supravietuit otravii, gloantelor, streangului si grenadelor, in acest articol. Cine .

CORONAVIRUS |Numarul infectarilor cu noul COVID-19 creste in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare in Galati

Numarul infectarilor cu noul coronavirus este intr-o continua crestere in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare la domiciliu, dupa ce au fost testati pozitiv cu COVID-19, trecandu-se la.

Cum prepari cei mai buni biscuiti de casa. Cei mici iti vor multumi

Un ceai caldut sau un pahar cu lapte merge bine alaturi de un biscuite de casa delicios, preparat din ingrediente naturale, asa cum faceau mamele sau bunicile noastre. Va prezentam trei retete de biscuiti de casa usor de preparat. Cei mici iti vor multumi. Cei mai buni biscuiti de casa 1. Biscuiti de casa cu ciocolata, .

Mai multi elevi infectati cu noul coronavirus

Avem mai putine unitati de invatamant in scenariul rosu, in care invatamantul se desfasoara exclus.

Mai multi oameni au fost raniti dupa o explozie a unui depozit de armament din Liban

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce un depozit de armament a explodat marti in sudul Libanului, conformReuters. Din primele informatii,incidentul a fost produsde o eroare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )