Libnet.ro
UNICEF

19:30

Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic

Playtech Playtech,
Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic

O noua decizie a fost adoptata de Guvernul Romaniei. in aceasta perioada romanii vor primi indemnizatie de somaj tehnic. Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic Ministerul Muncii a anuntat ca Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta. Angajatii sanatosi ai companiilor pentru . continuă pe Playtech

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de 2.000 de lei: Vom acoperi in proportie de 100% costurile

Veste excelenta pentru romanii care locuiesc in zonele populate de ursi. Ministerul Mediului asigura costurile necesare instalarii gardurilor electrice, acolo unde casele sunt frecvent atacate de ursi. Suma de bani necesara face parte din programul Conservarea biodiversitatii prin coexistenta dintre om si carnivore mari, lansat in dezbatere publica, avand ca scop evitarea accidentelor provocate de .

Statul da 2000 de lei. Cine sunt romanii care pot primi acesti bani si in ce conditii

Apar din ce in ce mai multe proiecte, mare parte din ele avand ca tema mediul, astfel ca ministerul de resort a mai demarat un nou proiect prin care se doreste a se ajuta locuitorii din zonele montane din Romania. Statul da 2000 de lei prin proiecte initiate de Ministerul Mediului Ministrul Mediului, Costel Alexe, .

S-a decis! Romanii vor primi masti de protectie gratuite! Cine sunt cei care vor beneficia

Persoanele defavorizate vor primi cate 30 de masti gratuite pe luna. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care obliga Guvernul sa acorde masti de protectie persoanelor vulnerabile, lunar, pana la incheierea epidemiei de coronavirus.

Tarom, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu zborurile din Romania

La fel ca multe alte servicii, datorita crizei si, din pacate, a evolutiei negative a actualei pandemii, companiile aeriene au fost nevoite sa amane sau chiar sa anuleze anumite zbori, fie interne, fie internationale. Compania Nationala Tarom a facut astazi un anunt cu privire la anumite zboruri internationale. Tarom, decizie de ultima ora care afecteaza .

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Gabriela Firea, decizie de ultima ora. A activat de urgenta

Gabriela Firea, primarul General al Bucurestiului, a hotarat activarea, in regim de urgenta, a spitalului modular, o sectie externa a spitalului Victor Babes. Acesta a fost construit in urma cu doua luni de Compania Municipala de Consolidari a Primariei Capitalei, avand in vedere evolutia pandemiei de coronavirus. Gabriela Firea, decizie soc. A activat de urgenta .

Cristian Cioaca din cazul Elodia Ghinescu, din nou in fata judecatorilor. Decizie de ultima ora

De foarte multi ani a intrat intr-un con de umbra fostul politist Cristian Cioaca. El a intrat in atentia presei dupa declansarea scandalului Elodia Dinescu si interminabilului foileton ce a urmat. Cristian Cioaca din cazul Elodia Ghinescu, din nou in fata judecatorilor Va mai aduceti aminte de Cristian Cioaca, devenit celebru peste noapte, in coditii .

Avertisment de ultima ora de la MAE! Grad ridicat pentru incendii de vegetatie in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza romanii care se afla sau vor sa calatoreasca in Grecia ca autoritatile elene au anuntat pentru intervalul 24-26 iulie, mentinerea pericolului ridicat de incendii de vegetatie. Avertisment de ultima ora de la MAE! Grad ridicat pentru incendii de vegetatie in Grecia Romanii sunt informati ca in mai multe zone din .

Ce s-a intamplat cu fostul ofiter MAI care a infectat o sectie intreaga la Gerota. Verdict de ultima ora

Oficialii au decis! Noile informatii despre cazul fostului ofitet MAI care a infectat o sectie intreaga la Gerota au socat pe toata lumea. Ce hotarare s-a luat? Decizie oficiala: Ce s-a intamplat cu fostul ofiter MAI care a infectat o sectie intreaga la Gerota? Procurorii au venit cu o decizie oficiala in cazul ofiterului care .

Cine este noul arhiepiscop al Sucevei. Vestea de ultima ora

Basilica. ro a anuntat ca, dupa trecerea in nefiinta a iPS Pimen, Preasfintitul Calinic Botosaneanul, actualul episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, a fost ales de arhiepiscop al Sucevei si Radautilor. Noul arhiepiscop al Sucevei dupa moartea lui iPS Pimen Preasfintitul Calinic Botosaneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, a fost ales in aceasta dimineata, de catre Sinodul Patriarhal, in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )