Libnet.ro
UNICEF

20:30

Statul da 2000 de lei. Cine sunt romanii care pot primi acesti bani si in ce conditii

Playtech Playtech,
Statul da 2000 de lei. Cine sunt romanii care pot primi acesti bani si in ce conditii

Apar din ce in ce mai multe proiecte, mare parte din ele avand ca tema mediul, astfel ca ministerul de resort a mai demarat un nou proiect prin care se doreste a se ajuta locuitorii din zonele montane din Romania. Statul da 2000 de lei prin proiecte initiate de Ministerul Mediului Ministrul Mediului, Costel Alexe, . continuă pe Playtech

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de 2.000 de lei: Vom acoperi in proportie de 100% costurile

Veste excelenta pentru romanii care locuiesc in zonele populate de ursi. Ministerul Mediului asigura costurile necesare instalarii gardurilor electrice, acolo unde casele sunt frecvent atacate de ursi. Suma de bani necesara face parte din programul Conservarea biodiversitatii prin coexistenta dintre om si carnivore mari, lansat in dezbatere publica, avand ca scop evitarea accidentelor provocate de .

Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic

O noua decizie a fost adoptata de Guvernul Romaniei. in aceasta perioada romanii vor primi indemnizatie de somaj tehnic. Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic Ministerul Muncii a anuntat ca Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta. Angajatii sanatosi ai companiilor pentru .

S-a decis! Romanii vor primi masti de protectie gratuite! Cine sunt cei care vor beneficia

Persoanele defavorizate vor primi cate 30 de masti gratuite pe luna. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care obliga Guvernul sa acorde masti de protectie persoanelor vulnerabile, lunar, pana la incheierea epidemiei de coronavirus.

Schimbare majora in programul Noua Casa. Cine sunt, de fapt, beneficiarii

Noi schimbari la programul Noua Casa. in forma actuala propusa de Guvern, acesta permite garantarea cu 80% a creditelor ipotecare contractate de persoane cu venituri lunare de 2. 500 de euro net, fapt ce va conduce la cresterea preturilor pe piata imobiliara, si va pune sub semnul intrebarii evolutia creditului ipotecar. Cine sunt, de fapt, beneficiarii .

Salariu de 22.000 de euro in Romania. Cine este persoana care incaseaza lunar aceasta suma

In Romania acestor zile, cand criza economica ne bate la usa iar guvernul incearca cu disperare sa tina de bani, care sunt si-asa putini, exista angajati ai statului cu salarii astronomice. Salariu de 22. 000 de euro in Romania la o companie de stat Daca nu nstiati, va spunem noio ca la Iasi exista una dintre .

Noi reguli pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Cipru. Ce masuri trebuie sa respecte turistii, in vreme de pandemie

Incepand de astazi romanii care calatoresc in Cipru vor avea nevoie de autorizatie de calatorie si de un permis special pentru persoanele nerezidente. Aceasta autorizatie poate fi obtinuta online dupa completarea unui chestionar de test negativ pentru COVID-19, anunta MAE. Noi reguli pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Cipru. Ce masuri trebuie sa .

Cati bani au primit romanii care au lucrat in Germania. Au fost pacaliti grav

Legumele si fructele au preturi accesibile in Germania, iar asta datorita lucratorilor est-europeni, printre care multi romani, care muncesc din greu, dar care de multe ori nu primesc nici macar salariul minim pe economie, sustine un reportaj Bayerische Rundfunk. Cati bani au primit romanii care au lucrat in Germania. Astfel, televiziunea germana a prezentat cazul .

Zonele rosii din Romania. Orasele si judetele care pot intra in carantina

Legea carantinei si izolarii prevede ca anumite zone din tara, considerate rosii din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus, pot intra in carantina. Odata cu declararea carantinei de catre autoritati, acele zone vor fi ca in timpul starii de urgenta. Romania a ajuns sa aiba aproximativ 700 de noi infectari pe zi, de la .

Tragedie in Arges. Trei femei au fost spulberate de o masina, in timp ce stateau pe o banca. Cine este soferul care a provocat accidentul mortal

Momente de teroare s-au petrecut in cursul serii de luni, in localitatea Berevoiesti, din judetul Arges. Trei femei au fost strivite de un autoturism condus de un sofer aflat in stare de ebrietate. in urma impactului naucitor, o femeie a murit, iar celalalte doua au fost grav ranite. Cum s-a produs accidentul Vinovat de tragedie .

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta. S-a aflat acum ce se intampla de aproape 10 ani

Oamenii, in general, sunt destul de fideli bancilor la care au conturi. Asa e cazul si cu romanii. Dar cine a crescut, de fapt, in sistemul bancar in ultimii 10 ani? Stim acum cum stau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )