Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cine este barbatul gasit mort in fata unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Precizari de ultima ora ale politistilor

Antena3 Antena3,
Cine este barbatul gasit mort in fata unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Precizari de ultima ora ale politistilor

Un barbat in varsta de 35 de ani a fost gasit fara suflare in fata blocului in care locuia, in Sectorul 2 al Capitalei, dupa ce ar fi cazut de la etajul 8 al imobilului. continuă pe Antena3

FOTO Un barbat din Arges a fost gasit mort in albia unui rau, unde apa abia ajunge la genunchi

O descoperire macabra a fost facuta sambata de un localnic din comuna argeseana Vladesti, care a vazut, din intamplare, in apele raului Bratia, trupul unui om.

Barbatul disparut in ultima zi a anului a fost gasit mort. Batranul era de negasit, dupa ce plecase sa duca gunoiul

Barbatul in varsta de 81 de ani, disparut in ultima zi a anului trecut, dupa ce a plecat sa duca gunoiul si nu a mai revenit, a fost gasit mort de catre politistii doljeni, necropsia urmand sa determine.

DigiSport: L-au gasit mort in prima zi a anului! Legendarul fotbalist Chris Barker a lasat in urma doua fetite

Fotbalul a fost zguduit de o noua drama chiar din prima zi a noului an, 2020. Chris Barker avea 39 de ani si era un jucator legendar al celor de la Cardiff. Fostul fundas stanga a fost gasit mort in propria-i locuinta, in prima zi a anului, dar cauza decesului nu este inca cunoscuta.

Suspectii in cazul barbatului de 64 de ani gasit mort in locuinta sa din Capitala au fost retinuti

Cei trei suspecti in cazul barbatului de 64 de ani gasit mort miercuri noaptea in locuinta sa din sectorul 4 au fost retinuti, a anuntat vineri Politia Capitalei.

Un roman a fost gasit mort pe o strada din orasul italian Florenta. Surpriza pe care au avut-o anchetatorii cand s-au uitat printre lucrurile sale

Un roman fara adapost a fost gasit mort in strada,la Florenta, in Italia. Autoritatile locale au cerut o ancheta pentru a se afla cu exactitate cauzele decesului.

Cine este si cum arata sotia lui Daniel Buzdugan. Monica a fost mereu o prezenta extrem de discreta

Daniel Buzdugan este deja de ani buni o prezenta cunoscuta in Romania. Cu toate astea, sotia sa a continuat sa ramana o prezenta discreta, respectand astfel intimitatea familiei sale. Cum arata aceasta si cine este? Cine este sotia lui Daniel Buzdugan? Daniel si Monica au o casnicie fericita deja de ani buni, iar rodul iubirii .

Cine este Abi Talent, cantaretul care l-a amenintat acum pe Alex Velea. Are doar opt clase, dar se scalda in bani

Cine este Abi Talent, tanarul care a cucerit topurile industriei muzicale din Romania si care a inceput noul an in plin scandal cu Alex Velea. Cine este Abi Talent, cantaretul care l-a amenintat acum pe Alex Velea? Abi Talent se considera cea mai in voga vedeta din Romania, dat fiind si sustinerea sau vizualizarile sale .

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta. Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta? Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana, fiica politicianului PSD Ilie Sarbu. Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta in octombrie 2006 s-a casatorit in China cu Daciana Sarbu, viitor europarlamentar roman si fiica a politicianului PSD Ilie Sarbu.

Cine este fostul sot al Alinei Puscas. Prezentatoarea de la Antena 1 a aflat din presa ca este inselata, la doar cateva luni de la cununie

Despre mariajul vedetei Antena 1, Alina Puscas si Viktor Bieltz, s-a scris la vremea respectiva mult in presa romaneasca. Alina, in 2014, afla din presa de scandal de relatia fostului sot cu o alta dama. Acest lucru a daramat-o complet, totul culminand cu divortul. Cine este fostul sot al Alinei Puscas Viktor Bieltz, fostul sot .

Jennifer Aniston a primit inelul de logodna? Cine este noul barbat din viata ei?

Jennifer Aniston a bifat una dintre cele mai reusite aparitii la Golden Globes 2020, insa un anume detaliu a fost cel care a atras privirile tuturor. Este vorba despre inelul purtat de actrita care i-a dus pe toti cu gandul la o posibila. logodna! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )