Libnet.ro
UNICEF

14:15

Eficientizarea este cea mai buna masura impotriva saraciei energetice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eficientizarea este cea mai buna masura impotriva saraciei energetice

Eficienta energetica este cea mai buna masura in lupta impotriva saraciei energetice si va duce atat la reducerea facturilor, cat si la protectia mediului inconjurator, a declarat, ieri , Maros Sefcovic, vicepresedintele Comisiei Europene, prezent la Bucuresti la reuniunea CESEC Central and South Eastern Europe Gas Connectivity - Interconectarea in sectorul de gaze in Europa centrala si de sud-est). continuă pe Ziarul Bursa

Cine este cea mai bogata femeie din Romania, cu o avere de peste 420 de milioane de euro

Potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani, averea celei mai bogate femei din Romania atinge 420-450 milioane de euro. Este vorba despre Veronica Gusa Dragan 43 ani), singura fiica a.

Asta este cea mai inteligenta zodie! Doar ea poate intelege aceste cinci lucruri esentiale!

Exista o zodie care este mai inteligenta ca toate celelalte si care poate intelege viata exact asa cum este ea. Alte semne zodiacale pot simula inteligenta, insa doar aceasta zodie intelege, fiind cel mai destept.

Cine este cea mai bogata femeie din Romania, cu o avere de peste 420 de milioane de euro

Probabil nu foarte multi ati auzit de ea, dar cu siguranta numele companiei pe care o conduce va suna cunoscut. Potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani, averea ei atinge 420-450 milioane de.

Media Music Awards e cea mai faimoasa gala muzicala din Romania pe Facebook

Media Music Awards este cea mai de succes gala de premii muzicale din Romania, si evenimentul muzical de acest tip cu cel mai mare impact in social media.

Edi Iordanescu: A castigat echipa mai buna

CFR Cluj s-a impus cu 3-2 pe terenul Astrei Giurgiu intr-un meci din etapa a 12-a, iar Edi Iordanescu, antrenorul giurgiuvenilor, considera ca echipa mai buna a obtinut victoria.

De ce este Dobrogea cea mai fecunda regiune din Europa ca potential eolian. Tinutul vanturilor are un singur rival

Dobrogea este considerata cea mai promitatoare regiune din Europa ca potential eolian. Specialistii afirma ca singura regiune comparabila cu Dobrogea, din acest punct de vedere, este nordul Scotiei.

Bucuresti, orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti

Bucurestiul este destinatia europeana cu cea mai mare crestere a numarului de turisti cazati peste noapte, devansand orase precum Lisabona, Berlin sau Amsterdam, conform raportului Mastercard - Index.

Vesti bune din economie. Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere economica din UE

Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere economica din UE, insa avansul economiei este realizat de putin peste 6. 500 de companii din cele 640. 000 care functioneaza in Romania,.

Cea mai frumoasa fetita din lume a ajuns la 16 ani. A prezentat pentru Dolce Gabbana

Thylane Blondeau a fost considerata ani la rand cea mai frumoasa fetita din lume. A realizat pictoriale pentru marile revista de moda si pentru mari designeri. Acum are 16 ani si a defilat pe podium pentru Dolce & Gabbana. Iata cum arata in prezent! .

Bucuresti, orasul cu cea mai mare crestere a numarului de turisti din Europa

Bucurestiul a devansat orase precum Lisabona, Berlin sau Amsterdam, devenind destinatia europeana cu cea mai mare crestere a numarului de turisti cazati peste noapte, potrivit unui raport Mastercad - Index.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2667 seconds )