Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este cea mai bogata femeie din Romania. Pe ce loc se afla Simona Halep in topul averilor

Adevărul Adevărul,
Cine este cea mai bogata femeie din Romania. Pe ce loc se afla Simona Halep in topul averilor

Top 300 Capital efectuat periodic de capital. ro contine, ca de obicei, si nume sonore de femei care si-au sporit averile de-a lungul timpului, fie in tara, fie in strainatate. continuă pe Adevărul

Cea mai frumoasa femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume? Aceasta este o tanara de doar 19 ani, iar trasaturile ei au fost alese de un public numeros. A primit locul 1 din 100 de femei. Care sunt standardele frumusetii anului 2021? Cea mai frumoasa femeie din lume Imaginea se pastreaza pe podium in vremurile noastre. Desi .

IN ULTIMUL DECENIU Cheltuielile pentru alcool ale romanilor au inregistrat cea mai mare crestere din UE

Gospodariile din Uniunea Europeana aloca, in medie, 1,6% din cheltuielile totale de consum pentru bauturi alcoolice, statele membre unde aceasta pondere este peste medie fiind Letonia 4,8%), Estonia 4,7%), Lituania 3,7%), Cehia si Polonia 3,4%), Croatia, Ungaria si Finlanda 2,9%) precum si Romania 2,6%), arata datele publicate astazi de Eurostat.

Cum a fost ironizat Gica Hagi in presa internationala

O declaratie a lui Gica Hagi a ajuns in presa internationala, iar jurnalistii de la Goal. com l-au ironizat pe fostul international roman dupa ce acesta a precizat ca Glasgow Rangers este cea mai buna echipa din Europa.

Anuntul Banca Transilvania despre cea mai mare schimbare din 2020 cand vine vorba de plati

Banca Transilvania sustine ca numarul de plati cu telefonul a crescut fata de 2019. E de asteptat ca tendinta sa se mentina in 2021. Banca Transilvania arata caa ajuns la un numar.

Ce avere are Simona Halep. Este mai bogata decat mari sportive ale lumii: clasamentul americanilor

S-a aflat ce avere are Simona Halep. Este mai bogata decat mari sportive ale lumii din clasamentul americanilor. Americanii au facut topul celor mai bogate jucatoare de tenis. Pe ce loc se regaseste Simona Halep S-a aflat ce avere are Simona Halep. Sportiva noastra este mai bogata decat multe alte mari sportive ale lumii. Simona Halep .

Ce amenda colosala a primit o soferita din Romania. Politistii au oprit-o si au avut un soc: e cea mai mare din 2020

O soferita din Romania a primit o amenda colosala chiar la final de an. De asemenea, a reusit sa-i socheze si pe oamenii legii. De ce a fost sanctionata aceasta si cum i-a uimit de-a dreptul pe politistii de la rutiera? Cine se afla in masina alaturi de tanara? Amenda colosala pentru o soferita din .

Adela Balea, prima femeie din tara angajata la pompieri: M-am impus prin cunostinte, am invatat rapid toate procedeele tehnologice

Sunt oameni care schimba lumea prin gesturi mici. Iar saptamana aceasta, la Romania Oamenilor Frumosi va propunem sa cunoasteti cativa dintre ei. Adela Balea este prima femeie din tara angajata la pompieri pe PREVENIREA INCENDIILOR. A intampinat numeroase piedici in cadrul sistemului pentru ca era femeie. Ba mai mult, a fost nevoita sa renunte la slujba cativa ani mai tarziu pentru ca nu era lasata sa avanseze. Desi la 20 de ani isi dorea sa fie profesoara, destinul a facut ca acum, la 60 de ani, sa ajunga sa predea chimia. Are si un sfat pentru tinerii de azi: sa munceasca din greu si sa nu renunte niciodata la ceea ce isi doresc.

Cine este Andreea Prisacariu. Romanca este printre cele mai sexy jucatoare de tenis FOTO

Andreea Prisacariu este o jucatoare de tenis romanca, nascuta in 2000. in decembrie a castigat un turneu dublu in Antalya, unde a jucat alaturi de Andreea Rosca, impotriva Viktoriiei Dema si a Cristinei Dinu, din Ucraina, respectiv Romania, incheind cu scorul de scor 3-6, 6-4, 10-6 si au incasat un cec de o mie de .

GRAFIC Ilfov, cea mai mare rata de infectare din Romania, dar se mentine trendul descendent Situatia in fiecare judet

Judetul Ilfov inregistreaza cea mai mare rata de infectare din Romania, incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, fiind de 4,68, dar in usoara scadere fata de raportarea precedenta 4,84).

45.100 persoane au trecut sambata prin punctele de frontiera din Romania. Granita cu Ungaria, cea mai aglomerata

Plitia de Frontiera a anuntat ca un numar de 45. 000 de persoane au tranzitat, in cursul zilei de sambata, punctele de frontiera din Romania. 700 dintre acestia au trecut doar pe la granita cu Ungaria,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )