Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este cel mai detestat personaj din sezonul sapte Game of Thrones: fanii au facut o alegere neasteptata pe baza unei teorii surprinzatoare VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine este cel mai detestat personaj din sezonul sapte Game of Thrones: fanii au facut o alegere neasteptata pe baza unei teorii surprinzatoare VIDEO

Desi cel de-al saptelea sezon din cel mai urmarit serial Game of Thrones s-a incheiat, fanii isi pun intrebari si dezbat teorii despre personajele preferate, in mediul online. Potrivit comentariilor de pe platforma Reddit, un nou personaj este acum cel mai detestat din istoria serialului. continuă pe Adevărul

Noua clasa de bugetari de lux: primarii Romaniei. Cine este cel mai bine platit edil

Primarii din Romania au devenit, odata cu legea salarizarii unitare, noua clasa de bugetari de lux. intr-un top realizat pe baza unor date furnizate de sindicatele din administratie, pe.

Anamaria Prodan a dezvaluit care este cel mai de pret lucru pe care il detine

Anamaria Prodan a dezvaluit, intr-o emisiune TV, care este cel mai de pret lucru pe care il detine. Nu este ceva costisitor, dar are o valoare sentimentala pentru cunoscuta impresara. Cel mai.

FOTO Cel mai devastator cutremur din Mexic s-ar putea repeta. Ce s-a intamplat, in urma cu 32 de ani, in Ciudad de Mexico

Un cutremur cu magnitudinea de 8, 1 grade pe scara Richter s-a produs, in noaptea de joi spre vineri, in largul coastelor Mexicului. Este cel mai puternic seism inregistrat, in Americi, in ultimele trei decenii.

Polonia a lansat constructia Varso Tower, cel mai mare turn din tara

In Polonia a fost lansata, anul acesta, constructia Varso Tower, un zgarie-nori care va deveni cel mai mare turn din tara, anunta proiectantul Foster + Partners. Complexul Varso, care va include si trei cladiri aditionale, va avea 53 de etaje, respectiv 310 metri inaltime, si o suprafata de 140. 000 de metri patrati.

Cristian Topescu, dupa victoria de la US Open: Horia Tecau este cel mai bun jucator de dublu din lume

Comentatorul sportiv Cristian Topescu a declarat, intr-o interventie telefonica la Exces de putere, de la Antena 3, ca Horia Tecau este, la ora actuala, cel mai bun jucator de dublu din lume,.

Care este cel mai mare dar dat de Dumnezeu? Raspunsul neasteptat dat de un cunoscut preot

Parintele Arsenie Papacioc, considerat unul dintre cei mai mari duhovnici romani, a vorbit despre cel mai mare dar pe care Dumnezeu l-a oferit oamenilor, dar pe care nu stim sa-l apreciem .

Cand a fost cel mai puternic seism din Romania. Nu a fost cel din 1977

INFP arata ca cel mai mare cutremur care a avut loc in Romania a avut magnitudinea de 7,9. Seismul a avut loc la ora 12:55, in data de 26 octombrie 1802, la o adancime de 150 de kilometri,.

Business report: Cresterea pe S1 si lista ei de probleme: nu puteti produce voi pe cat de repede cheltuim noi; Cel mai bun moment din ultimii 13 ani pentru cumpararea unei case in Romania; Depozitele de gaze au fost deja umplute

Orange, care detine cel mai mare operator mobil din Romania, ar putea fi privatizata de statul francez. Premierul Frantei, Edouard Phillipe, a confirmat. Modificarile aduse Codului muncii, pe intelesul tuturor. Codul muncii a cunoscut mai multe modificari consistente odata cu intrarea in vigoare.

Cel mai mare salariu din gaming te convinge sa te apuci de Overwatch

Competitiile de eSports reusesc sa genereze un public din ce in ce mai larg, iar la ora actuala, pasionatii de Overwatch castiga surprinzator de bine. in Statele Unite ale Americii, meseria de gamer este recunoscuta si legiferata. Nu mai este vorba doar de cautarea unor sponsori. Din pozitia de gamer, te angajezi, cineva iti plateste [].

Business report: Ce audiente a inregistrat prima editie Starea Natiei, dupa revenirea lui Dragos Patraru la TVR; Cel mai bun moment din ultimii 13 ani pentru cumpararea unei case in Romania; O banca te lasa sa schimbi bani la cursul BNR

Ratarea unei sanse istorice: executia bugetara de la care pleaca rectificarea. Cum am blocat consolidarea. Bugetul general consolidat a inregistrat la finele primelor sapte luni din 2017 un deficit de 5,14 miliarde lei, suma echivalenta cu. Lovitura pentru acesti romani: ANAF va afla cati bani au in conturi! Lista jurisdictiilor cu care Romania colaboreaza pentru schimbul automat de informatii fiscale a fost actualizata la inceputul lunii august, prin publicarea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2649 seconds )