Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cine este si cum arata mama lui Fuego. Paul Surugiu a dezvaluit detalii emotionante despre ea

Playtech Playtech,
Cine este si cum arata mama lui Fuego. Paul Surugiu a dezvaluit detalii emotionante despre ea

Desi ani de zile fanii lui Fuego au crezut ca Irina Loghin este mama lui Fuego, gratie piesei, impodobeste, mama, bradul, ei bine, cea care i-a dat viata este alta persoana. Se numeste Eugenia, este bruneta, si este parte activa la tot ceea ce reprezinta succesului artistului, in prezent. Mama lui Fuego nu e cea . continuă pe Playtech

Cine este si cum arata tatal Deliei Matache. Ce spune artista despre faptul ca barbatul a ales sa stea departe de ea

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute cantarete de la noi, insa putini stiu povestea vietii sale si de ce a ales tatal ei sa urmeze calea Domnului. Ce s-a intamplat in urma cu mai bine de zece ani in familia ei si ce parere are solista despre credinta? Cine este si cum arata .

Pe ea a parasit-o pentru Gabriela Cristea. Cine este Valentina Dinca si cum arata FOTO

Inainte de a avea o relatie cu colega sa de paltou, la acea vreme, s-a iubit cu o alta femeie, pe nume Valentina Dinca. Pe ea a parasit-o pentru Gabriela Cristea. Cine este si cum arata? a parasit-o pe Valentina Dinca pentru Gabriela Cristea Daca pe plan profesional s-a mutat de .

Cine este fosta iubita a lui Mircea Badea. Cum arata si cu ce se ocupa Diana, dupa zece ani de relatie cu prezentatorul de la Antena 3

Despre celebrul Mircea Badea, vedeta Antenei 3, s-a scris mult. S-a scris si despre relatia, de aproape 18 ani, cu Carmen Bruma. Dar inaintea ei a fost o alta poveste de dragoste, cu alta femeie. Cine este fosta iubita a lui Mircea Badea Femeia cu care Mircea Badea a avut o relatie de aproape 7 .

Bianca Rus a divortat oficial. Cine este Antonio Luigi Gottschling, barbatul care a terorizat-o

Cosmarul Biancai Rus a luat sfarsit! Cunoscuta cantareata de muzica de petrecere a divortat oficial de barbatul care a terorizat-o in ultimul an de zile. Cine este fostul sot al solistei si cum a decurs casnicia lor? Bianca Rus a divortat oficial! Bianca este de azi o femeie libera! Cantareata nu mai este casatorita cu .

Cine este fostul sot al Catalinei Grama. Jojo s-a luptat ani intregi prin instante. Iata ce bani trebuie sa ii dea Ionut

Desi pare ca Jojo mereu a trait povesti frumoase de iubire, soarele nu a fost mereu pe strada ei. Catalina Grama s-a luptat ani de zile cu fostul sot in instanta pentru drepturile ei. Cati bani a trebuit sa-i dea tatalui copilului ei? Cine este fostul sot al Catalinei Grama? Catalina Grama nu a avut .

Cine este sotia lui Gelu Voican Voiculescu. Georgiana are 37 de ani si a aparut cu el in public

Gelu Voican Voiculescu, judecat impotriva umanitatii in dosarul Revolutiei, a socat opinia publica dupa ce a aparticipat sambata si duminica la ceremomeniile publice de comemorare a Revolutiei din 1989. Atat sambata, cat si duminica, acesta a participat insotit de sotia sa, pe nume Georgiana Arsene. Iata cine este Georgiana Arsene, sotia lui Gelu Voican Voiculescu.

Cine este barbatul care l-a lovit pe Gelu Voican-Voiculescu. Anuntul facut de Jandarmerie

A iesit mare scandal la Troita din Piata Universitatii, la ceremonia de comemorare a eroilor cazuti la Revolutia din 1989. Mai multi revolutionari l-au imbrancit si scuipat pe Gelu Voican-Voiculescu in momentul in care acesta si-a facut aparitia. Fostul politician a plecat cu capul spart din mijlocul multimii furioase. Cine este barbatul care l-a lovit .

Elena Bozian, inginera care a invins-o pe fiica lui Adi Minune in semifinale. Cine este finalista lui Horia Brenciu de la Vocea Romaniei

Marea finala a emisiunii Vocea Romaniei se apropie cu pasi repezi. in seara aceasta aflam cine se va bucura de titulatura de Vocea Romaniei 2019. Surpriza din semifinale a venit din partea Elenei Bozian, tanara inginera care a reusit sa ajunga la ultimul pas in competitie, desi nu are studii in domeniu si nici experienta.

Cine este barbatul pe care Lidia Buble l-a parasit pentru Razvan Simion. Cu ce se ocupa fostul rival al prezentatorului de la Antena 1

Barbatul pe care Lidia Buble l-a parasit inainte de a fi cu Razvan Simion nu a dorit vreodata sa faca prea multe comentarii legate de modul in care s-au incheiat lucrurile intre ei. in prezent, cantareata nu pare sa isi mai aminteasca c-ar mai fi fost si cu altcineva in afara de prezentatorul matinalului de .

VIDEO Cine este Dragos Moldovan, castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei

Dragos Moldovan este castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei si al marelui premiu de 100. 000 de euro. Dragos echipa lui Tudor Chirila) s-a luptat in marea finala cu Andi Tolea echipa lui Smiley), Jasmina Rasadean echipa Irinei Rimes) si Elena Bozian echipa lui Horia Brenciu). Dragos Moldovan a castigat sezonul 9 Vocea Romaniei Tanarul artist care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )