Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este Deliric, noul iubit al Innei. Artistul are o afacere de aproximativ un milion de euro

B1 B1,
Cine este Deliric, noul iubit al Innei. Artistul are o afacere de aproximativ un milion de euro

Inna si rapperul Deliric au recunoscut oficial ca formeaza un cuplu. Pentru moment nu se cunosc detalii cu privire la durata povestii de iubirii, iar cei doi indragostiti au ales sa ramana rezervati in. continuă pe B1

Inna si noul iubit. Cine este, de fapt, Deliric. Are o avere impresionanta

Inna, una din cele mai in voga soliste de pe meleagurile patriei, de ceva vreme s-a despartit de impresarul si iubitul ei, Lucian Gitita. Cu toate astea, in showbiz-ul romanesc au existat zvonuri, cum ca tanara vedeta ar fi deja intr-o noua relatie dar nimeni nu stia exact cine este acesta. Acum s-a aflat! Inna .

Inna are un nou iubit. Cine este rapperul de care s-a indragostit

Cu toate ca este unul dintre cele mai cunoscute nume din Romania, Inna a stiut mereu sa isi pastreze viata intima departe de ochii curiosilor. Astfel, artista a fost mereu discreta in ce priveste relatiile ei, insa la un moment dat, pana si ea simte nevoia sa mai impartaseasca ceva cu oamenii. Cu cine se .

Cine este, de fapt, bruneta care a fost alaturi de Iohannis la Ziua Marinei. Legaturi dubioase si o mare surpriza: cine a adus-o la Cotroceni

S-a aflat cine este bruneta care i-a fost alaturi presedintelui Klaus Iohannis, de Ziua Marinei. Delia Dinu, doamna eleganta prezenta la intrunirile oficiale ale presedintelui, are o biografie mai mult decat interesanta. Cine este bruneta care a fost alaturi de Klaus Iohannis la Ziua Marinei. Cine a adus-o la Cotroceni si ce legaturi dubioase are .

Cel mai nou cuplu din televiziune. Cine este iubita lui Dima Trofim

Dupa Dima Trofim suspina o gramada de admiratoare. De curand, acesta a fost surprins alaturi de noua iubita, spre dezamagirea fetelor. Iata cine este femeia din viata actorului. Dima Trofim are o noua iubita Considerat unul dintre cei mai ravniti barbati din showbizul romanesc, Dima Trofim isi dezamageste admiratoarele. Actorul si cantaretul din Republica Moldova .

Cine este sotia lui Mugur Mihaescu. Cum arata fiica lor, Ivona

Mugur Mihaescu este casatorit de 24 de ani cu Rodica, profesoara de informatica. Cei doi au impreuna o fiica, in varsta de 22 de ani. Mugur Mihaescu, un norocos. Sotia si fiica sunt frumoase de pica Dupa cum a recunoscut intr-un interviu mai vechi, Mugur Mihaescu si-a cucerit sotia, pe Rodica, profesoara de informatica, prin .

Marele Premiu la Loto de 1.6 milioane de euro s-a castigat! Cine este marele norocos

La tragerea Loto 649 din data de 16 august 2020 s-a castigat premiul de categoria I, in valoare de 1,6 milioane de euro. Biletul norocos a fost jucat la Bucuresti. S-a castigat marele premiu la Loto 649 de 1,6 milioane de euro S-a castigat marele premiu de categoria I, in valoare de 7. 195,92 lei 1,6 .

Inna a recunoscut ca are o noua relatie. Cine este artistul cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste (GALERIE FOTO)

Inna a recunoscut ca formeaza un cuplu cu rapperul roman Deliric, dupa multe zvonuri care au circulat pe retelele sociale si in presa in ultima perioada. Chiar daca cantareata este foarte discreta in.

Surpriza uriasa! Cine va fi noul premier al Romaniei. Ludovic Orban va fi demis la final de august (SURSE)

Inca de la inceputul guvernarii lui Ludovic Orban si al sau Guvern III, opozitia a tot cautat variante de suport in parlament pentru a depune o noua motiuune de cenzura si de demitere a acestuia. Surse apropiate, au declarat in aceste zile, ca noua motiune de cenzura depusa de PSD va trece cu majoritate de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )