Libnet.ro
UNICEF

08:15

Clipurile virale din 2020, selectate de Google: cine este pe primul loc

Playtech Playtech,
Clipurile virale din 2020, selectate de Google: cine este pe primul loc

YouTube si-a facut o traditie din a publica in fiecare an o lista cu clipurile video care au facut valuri in trending. Anul acesta nu este o exceptie de la regula. in cazul in care nu. continuă pe Playtech

Cine este sosia Mihaelei Radulescu cu care iubitul Andreei Marin a avut intalnire in mall

Iubitul Andreei Marin a fost surprins la o intalnire cu sosia Mihaelei Radulescu. Iata pentru ce anume este celebra femeia si care este motivul pentru care Adrian Brancoveanu a fost surprins savurand o cafea alaturi de ea. Cine este sosia Mihaelei Radulescu cu care Adrian Brancoveanu a avut intalnire in mall De aproximativ trei ani .

Ionel Ganea i-a socat pe toti. S-a insurat din nou, desi abia divortase! Cine este femeia mult mai tanara decat el

Ionel Ganea a scapat de burlacie! Fostbalistul din generatia de aur s-a casatorit la doar doua luni de la divort. Noua partenera e cu 11 ani mai tanara decat el. Cine este si cum arata? Ionel Ganea s-a insurat al doar doua luni de la divort Ionel Ganea a fost burlac doar doua luni, iar .

ONRC: Insolventele, in scadere cu aproape 11% in primele zece luni din 2020

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a scazut cu 10,91% in primele zece luni din 2020, comparativ cu perioada similara a anului trecut, la 4. 606 insolvente, conform datelor publicate pe site-ul Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

Google: Topul celor mai bune aplicatii, jocuri, carti si filme din 2020

Google a anuntat astazi Google Plays Best of 2020 8213; topul aplicatiilor, jocurilor, filmelor si cartilor prezente pe platforma detinuta de compania americana, clasament realizat atat in functie de numarul de descarcari, urmaritori sau voturile publicului.

Digi Sport Cine este si ce spune fotbalista care a sfidat momentul de reculegere in memoria lui Diego Maradona

Legendarul argentinian a fost omagiat in acest weekend pe stadioanele din intreaga lume. O sportiva din Spania a sfidat insa momentul de reculegere tinut in memoria lui El Pibe DOro.

Candidatii PSD la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt capii de lista

Listele care cuprind candidatii la alegerile parlamentare care se vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020, au fost depuse de catre social democrati, la Biroul Electoral. Iata care sunt candidatii PSD la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt candidatii PSD la alegerile parlamentare 2020, pe judete Pentru municipiul Bucuresti, Gabriela Firea deschide .

Cine este Sfantul Andrei, apostolul devenit ocrotitorul romanilor

Credinciosii ortodocsi il praznuiesc pe Sfantul Andrei in fiecare an pe 30 noiembrie, zi declarata libera de la stat. Acesta este considerat ocrotitorul romanilor, numeroase manastiri si biserici luandu-l ca.

Candidatii PNL la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt marii favoriti

Lista completa pentru alegerile parlamentare de pe data de 6 decembrie, a fost depusa de catre PNL, la BEC. Multe dintre locurile care sunt eligibile, sunt ocupate de ministrii Guvernului Orban sau de actuali senatori sau deputati. Iata care sunt candidatii PNL pe judete. Candidatii PNL pe judete, la alegerile parlamentare din 2020 Premierul Ludovic .

Cati bani primeste patronul barului din Las Fierbinti. Adevaratul proprietar este foarte incantat

Pentru multi romani, cand spui Las Fierbinti, recunosc imediat numele asimilat sitcomului de la PRO TV. Putini stiu ca barul nu este o inventie a producatorilor serialului, ci este un local real din satul cu pricina. Barul Las Fierbinti cu bere ieftina si mici Pana la momentul aparitiei serialului cu acelasi nume, Las Fierbinti, putini .

Testare in masa intr-un oras din Spania: Aproape toata populatia este infectata cu coronavirus

Autoritatile spaniole dintr-un oras din sudul tarii iberice au luat decizia de a testa in masa localnicii, dupa ce un test de screening a aratat ca majoritatea locuitorilor au fost infectati cu noul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )