Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIORICA DANCILA: Cred si acum ca este necesara o dezbatere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Cred si acum ca este necesara o dezbatere

ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana. ----- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca investitiile Chinei in Romania sunt necesare. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila precizeaza ca nu a intervenit in justitie, acuzandu-l pe Klaus Iohannis de acest fapt. continuă pe Ziarul Bursa

Sinteza zilei. Viorica Dancila, mutare-soc: Ma gandesc sa merg la dezbatere

Viorica Dancila a declarat, luni seara, ca se gandeste sa mearga la dezbaterea organizata marti de staff-ul PNL la Biblioteca Centrala Universitara. Nu este un candidat care fuge dupa celalalt candidat,.

Ce ar face Mircea Badea la dezbatere, daca ar fi Viorica Dancila: Mi-as lua un camion cu boxe, as merge acolo si as striga: Sunt Vasilica!...

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, ce trebuie sa faca Viorica Dancila la dezbaterea lui Klaus Iohannis pentru a castiga alegerile prezidentiale. Eu nu cred ca doamna Dancila nu are.

Ce spune Klaus Iohannis despre neparticiparea sa la o dezbatere cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a combatut ideea conform creia neparticiparea sa o dezbatere cu Viorica Dancila in a doilea tur de scrutin este un deficit democratic. in Romania exista un deficit.

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014. ------ *ACTUALIZARE - intrebata despre OUG 13, Viorica Dancila sustine ca nu ar putea da o asemenea ordonanta. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana.

VIDEO Viorica Dancila, in dialog deschis cu jurnalistii in paralel cu dezbaterea lui Iohannis: Vad un om las si arogant, un presedinte cu o abordare extremista Iohannis nu s-a intalnit cu astia din diaspora Ea a facut un bilant al ei si al presedintelu

Viorica Dancila l-a atacat sistematic timp de doua ore si jumatate, in cadrul dialogului deschis cu jurnalistii de la Parlament, pe contracandidatul sau, Klaus Iohannis, in timp ce acesta avea propria dezbatere. Prezidentiabilul PSD l-a acuzat din nou pe Iohannis de lasitate si aroganta pentru ca nu vrea sa participe la o dezbatere electorala impreuna cu ea. De asemenea, aceasta a spus ca nu a mers la dezbaterea lui Iohannis cu jurnalisti pentru ca nu este nevoie de circ. Aceasta si-a facut bilantul mandatului de premier, dar si pe acela al presedintelui Iohannis.

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, dezbatere cu presa la Palatul Parlamentului: Eu sper ca si Klaus Iohannis sa voteze Viorica Dancila - LIVE TEXT si VIDEO

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a invitat reprezentantii mass-media la un dialog deschis, marti seara,in cadrul unui eveniment organizat la Palatul Parlamentului. Multumesc.

Dezbatere Viorica Dancila, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 18:45 Liviu Dragnea daca a gresit, a platit pentru ceea ce a facut. Klaus Iohannis cum plateste, pentru ca avem un presedinte care a incalcat Constitutia. in primul rand a incalcat decizia Curtii Constitutionale, pentru ca nu a numit ministri interimari, va dau acest exemplu. , mai sustine candidatul PSD la prezidentiale.

Viorica Dancila organizeaza o dezbatere la Palatul Parlamentului, cu o ora inainte de cea a lui Iohannis LIVE TEXT si VIDEO

Candidata PSD la alegerile prezidentiale,Viorica Dancila, organizeaza o dezbatere cu presa,marti, de la ora 18. 00, la Palatul Parlamentului, chiar inaintea dezbaterii organizate de.

Viorica Dancila a dezvaluit ce l-ar intreba pe Klaus Iohannis daca ar exista o dezbatere electorala intre ei

Viorica Dancila, candidata PSD la Presedintia Romaniei, dezvaluie ce l-ar intreba pe presedintele Iohannis daca acesta ar accepta sa participe la o dezbatere electorala. De ce nu ati facut nimic in.

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, dezbatere cu presa la Palatul Parlamentului: Vedem un presedinte cu o abordare extremista - LIVE TEXT si VIDEO

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a invitat reprezentantii mass-media la un dialog deschis, marti seara,in cadrul unui eveniment organizat la Palatul Parlamentului. Multumesc.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )