Libnet.ro
UNICEF

12:16

Cine este marele castigator al premiului de 2,2 milioane de euro la Loto 6/49

Antena3 Antena3,
Cine este marele castigator al premiului de 2,2 milioane de euro la Loto 6/49

Castigatorul marelui premiu in valoare de peste 2,2 milioane de euro la Loto 6/49 din luna mai este un pensionar din comuna Dragasani, judetul Valcea. Gherghe Nastase este norocosul. Barbatul. continuă pe Antena3

Robert Petrescu este marele castigator MasterChef

Marea finala MasterChef de ieri seara a scos la iveala tot ce au avut mai bun de oferit cei patru bucatari amatori care au reusit sa impresioneze juratii si sa ajunga atat de departe in competitie. Alexandra, Flaviu, Robert si Ana au trebuit sa treaca prin trei incercari grele si au dat tot ce au avut mai bun pentru a demonstra ca merita sa faca un pas mai aproape de marele premiu.

Cine este barbatul care si-a aratat fundul la Eurovision VIDEO

In cadrul finalei Eurovision, in timp ce Jamala sustinea un recital, un barbat a urcat pe scena purtand pe umeri steagul Australiei, si-a dat pantalonii jos si si-a aratat fundul, in direct, in fata a sute de milioane de telespectatori. Iata cine este acesta si ce pedeapsa risca.

Castigatorul Eurovision 2017. Cine este Salvador Sobral si ce probleme de sanatate are

Portugalia a castigat Eurovision 2017. Reprezentantul ei este Salvador Sobral, un artist foarte talentat, insa cu mari probleme de sanatate, care a impresionat o lume intreag cu o piesa extrem de sensibila, Amar Pelos Dois.

Castigator Eurovision 2017. Cine este Salvador Sobral, cantaretul care ar avea nevoie de un transplant de inima

Castigator Eurovision 2017. Portughezul Salvator Sobral a castigat aseara, la Kiev, marele premiu al Eurovision 2017 cu melodia Amar Pelos Dois. in varsta de 27 de ani, Sobral.

INCREDIBIL: Nimeni nu se astepta ca el sa fie MARELE CASTIGATOR la LOTO 6/49! Cu ce se ocupa cel care a luat premiul acasa

Un pensionar din Dragasani a castigat marele premiul la LOTO 6/49, potrivit Digi 24. Cu un bilet de numai 5 lei, barbatul a prins lozul cel mare si s-a facut cu 2,2 milioane de euro. Chiar daca.

Castigator Eurovision 2017. Portugalia triumfa in finala Eurovision 2017

Castigator Eurovision 2017. Salvador Sobral este marele castigator al Eurovision 2017, cu melodia 'Amar Pelos Dois'. Portugalia a primit cele mai multe puncte din partea juriului, dar si cele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )