Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cine este Mark Esper, fost secretar al Apararii, demis de Donald Trump. Motivul pentru care presedintele SUA a luat aceasta decizie

B1 B1,
Cine este Mark Esper, fost secretar al Apararii, demis de Donald Trump. Motivul pentru care presedintele SUA a luat aceasta decizie

Una dintre ultimele decizii pe care Donald Trump le ia in calitate de presedinte al SUA este demiterea sefului Pentagonului, Mark Esper, functie echivalenta cu cea de ministru al apararii. Esper a fost. continuă pe B1

Donald Trump a anuntat ca l-a demis pe Mark Esper de la sefia Pentagonului. Christopher Miller devine Secretarul Apararii in exercitiu

Donald Trump, presedintele in functie al Statelor Unite, a anuntat luni ca Mark Esper a fost demis din functia de Secretar al Apararii, iar comanda Pentagonului va fi exercitata de Christopher Miller. Mark.

Decizie radicala la Casa Alba: Donald Trump l-a demis pe seful Pentagonului, Mark Esper

Donald Trump, Presedintele in functie al Americii, a anuntat luni seara ca l-a demis pe Mark Esper, Ministrul Apararii, pe care l-a inlocuit cu Christopher C. Miller, Directorul Centrului National de Contraterorism.

Donald Trump anunta pe Twitter demiterea lui Mark Esper, seful Pentagonului Noul secretar al Apararii, Christopher Miller

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat luni demiterea sefului Pentagonului, Mark Esper, care va fi inlocuit cu directorul centrului national pentru contra-terorism, Christopher Miller, transmite AFP.

Mark Gitenstein, fost ambasador SUA la Bucuresti si membru in board-ul Fondului Proprietatea, cooptat de Joe Biden in echipa de tranzitie

Candidatul democrat la presedintia SUA, Joe Biden, anuntat de media americana drept castigator al scrutinului, l-a cooptat pe Mark Gitenstein, fost ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, in echipa sa de.

Femeia care a batut-o pe Cristina Joia a fost gasita de Politie. Cine este si ce se intampla acum cu ea

Designerul emisiunii Visuri la cheie, Cristina Joia, a depus plangere penala impotriva unei femei care a lovit-o in dupa-amiaza zilei de sambata. in cursul serii de luni, politistii au retinut-o pe cea care a batut-o cu bestialitate pe Cristina. Cine este femeia care a batut-o pe Cristina Joia. A fost gasita de politie Politistii au .

Cine este Teo de la iUmor. Cum a devenit Claudiu Teohari cunoscut in toata lumea

Teo este considerat parintele stand-up-ului romanesc. Numele real al acestuia este Claudiu Mihail Teohari. Acesta s-a nascut pe data de 11 noiembrie 1981, mergand pe al patruzecilea an. Iata cine este Teo de la iUmor si cum a devenit el celebru. Cine este Teo de la iUmor si cum a devenit atat de cunoscut Pe .

Cine este, de fapt, criminalul din Ghimpati. Mergea foarte des la masaj erotic

S-a aflat cine este, de fapt, criminalul din Ghimpati. Suspectul in cazul tinerei omorate si arse pe un camp dintre localitatile Ghimpati si Valea Plopilor, Giurgiu, era un client fidel al saloanelor de masaj erotic. Astefel, in ultimul timp, suspectul incepuse sa frecventeze salonul de masaj la care lucra si Mihaela Sabina Mircea. Suspectul in .

Cine este noua concurenta de la Bravo, ai stil. A colaborat cu Rihanna

Este vorba despre artista care a colaborat cu J Balvin, dar a urmat si cursuri in cadrul unei institutii prestigioase, acolo unde au studii artisti internationali precum Britney Spears, Rihanna, Ne-Yo si Janet Jackson. Cine este noua concurenta de la Bravo, ai stil Mentionam ca editia de sambata seara a show-ului Bravo, ai Stil! Celebrities .

Cine este Kamala Harris, prima femeie de culoare vicepresedinte al Americii

Kamala Harris este prima femeie de culoare si vicepresedinte al Americii. Aceasta este mana dreapta a lui Joe Biden, ales azi cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Cine este Kamala Harris? Joe Biden a bifat mai multe recorduri istorice odata cu victoria sa in cursa pentru Casa Alba. Contracandidatul lui Donald Trump .

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )