Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ministrul Nicolae Ciuca, la iesirea de la urne: Am votat pentru infrastructura, pentru ca trebuie sa legam Doljul de tara si de Europa (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Nicolae Ciuca, la iesirea de la urne: Am votat pentru infrastructura, pentru ca trebuie sa legam Doljul de tara si de Europa (VIDEO)

Ministrul Aparari, Nicolae Ciuca, a declarat, duminica, dupa ce a iesit de la urne ca a votat pentru modernizarea judetului Dolj, pentru modernizarea Romaniei, pentru un sistem de educatie modern: Nicolae. continuă pe B1

Ministrul Nicolae Ciuca, la iesirea de la urne: Am votat pentru infrastructura, pentru ca trebuie sa legam Doljul de tara si de Europa (VIDEO)

Ministrul Aparari, Nicolae Ciuca, a declarat, duminica, dupa ce a iesit de la urne ca a votat pentru modernizarea judetului Dolj, pentru modernizarea Romaniei, pentru un sistem de educatie modern: Nicolae.

Ministrul Fondurilor Europene Marcel Bolos: Am votat pentru constructie si pentru echipa

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos a mers la vot duminica, pentru alegerile parlamentare din 2020. La iesirea din sectie, acesta a precizat ca a votat pentru constructie si pentru echipa, dar si pentru.

NICOLAE CIUCA, MINISTRUL APARARII NATIONALE: Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19

Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19, afirma ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, intr-un mesaj publicat pe Facebook.

Kelemen Hunor: Am votat pentru o reprezentare puternica pentru comunitatea noastra

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, la iesirea de la urne, ca a votat pentru stabilitate politica, predictibilitate si mai putine certuri inutile. Kelemen Hunor, declaratii la iesirea.

Ludovic Orban: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei

Premierul Ludovic Orban a spus la iesirea de la urne ca a votat pentru ca Romania sa devina o tara d.

Nicolae Ciuca: Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19

Spitalul Militar din Craiova va devenicentru regional de vaccinare anti-COVID-19, a spus ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, potrivit Agerpres. Acesta a vizitat cateva sectii ale Spitalului Militar Craiova u.

Raluca Turcan: Este un moment unic in istoria recenta a tarii. Eu am votat pentru o Romanie europeana (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a votat duminica dimineata, dupa ora 8. 00, la o sectie din Sibiu. La iesirea din sectia de votare, aceasta a declarat ca a votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie.

NICUSOR DAN: Am votat pentru justitie si pentru parcursul european al Romaniei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, la iesirea din sectia de votare, ca a votat pentru dezvoltare, pentru justitie si impotriva celor care au periclitat parcursul european al Romaniei.

Florin Citu: Am votat pentru o economie puternica, o economie care sa nu mai fie ocolita de investitorii straini (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a votat duminica, la ora 12. 00, la Scoala Gimnaziala nr. 24 din Capitala. Oficialul guvernamental a spus ca a votat pentru o economie puternica. Florin.

Ion Stefan: Am votat pentru finalizarea autostrazii A7 pana la finalul anului 2024

Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, a votat duminica la Focsani. Acesta a declarat, la iesire, ca a votat pentru finalizarea autostrazii A 7 pana la finalul anului 2024. Ion Stefan: intr-un cuvant, am.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )