Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cine este politistul care l-a pus la punct pe Boureanu in timpul incidentului din trafic (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Cine este politistul care l-a pus la punct pe Boureanu in timpul incidentului din trafic (FOTO, VIDEO)

Politistul care a reactionat dupa ce Cristian Boureanu a devenit violent in timpul unui control de rutina se numeste Ovidiu Andrei. Pagina de Facebook Politistii au umor a publicat o fotografie in. continuă pe B1

Cine este femeia care sta mereu in dreapta presedintelui. I-a fost alaturi la bine si la greu lui Basescu, iar acum este sfatuitoarea lui Iohannis (FOTO)

Delia Dinu este cea mai propiata femeie de presedintele Klaus Iohannis. Consiliera prezidentiala este vazuta tot timpul in dreapta sefului statului. ii vorbeste in soapta, iar Iohannis.

Cine este barbatul care ar fi inchiriat furgoneta care a intrat in multime la Barcelona (FOTO)

Barbatul care ar fi inchiriat furgoneta care a intrat in multime la Barcelona ar fi fost identificat. Potrivit El Pais, acesta se numeste Driss Oukabir si ar fi inchiriat autovehiculul.

Atacul de la Barcelona: Cine este cea de-a 14-a victima, care a murit vineri dimineata

Cea de-a 14-a persoana care a decedat vineri dimineata la spital este o femeie care a fost internata in stare foarte grava, dupa atacul de la Cambrils si a murit din cauza ranilor. Si sotul si sora ei, cu care venise in statiune, au fost raniti, scrie publicatia catalana La Vanguardia.

Cine este principalul suspect in cazul atentatului de la Barcelona. Barbatul s-a predat singur!

Principalul suspect in cazul atentatului de la Barcelona este un cetatean de origine magrebiana, Driss Oukabir, care locuia in Ripoll, situat la 107 kilometri de Barcelona. inainte a locuit in.

Cine este femeia din spatele presedintelui Klaus Iohannis. A fost decorata de regi si presedinti, insa putini stiu cum o cheama

Decorata de regi si presedinti si cu peste un deceniu de activitate in Serviciul de Protectie si Paza, Delia Dinu este femeia din spatele presedintelui Klaus Iohannis. Nelipsita la fiecare eveniment.

Cantaret roman de la Vocea Romaniei cautat de POLITIE si de INTERPOL. Despre cine este vorba (VIDEO)

Un cantaret de la Vocea Romaniei este dat disparut de catre colegii de trupa. Potrivit acestora, membrul trupei este plecat din tara de la inceputul lunii si de atunci nu a mai dat niciun.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )