Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine este sotia lui Gica Popescu. La cererea in casatorie, nu i-a raspuns fotbalistului cum si-ar fi dorit (FOTO)

B1 B1,
Cine este sotia lui Gica Popescu. La cererea in casatorie, nu i-a raspuns fotbalistului cum si-ar fi dorit (FOTO)

Gica Popescu 53 de ani) si Gica Hagi 55 de ani) sunt doi dintre cei mai buni jucatori din istoria fotbalului romanesc. Jucatori de baza la nationala, in timpul Generatiei de Aur, primul a fost capitan. continuă pe B1

Totul despre arestarea lui Gica Popescu. Cine a dat ordinul, de fapt

Apar noi detalii despre condamnarea lui Gica Popescu. in 2014, fostul international roman a primit o sentinta de 3 ani, o luna si 10 zile cu executare in Dosarul Transferurilor. Cristian Rizea, fost deputat PSD, spune ca a fost vorba de o decizie politica in privinta fostului capitan al Barcelonei. Chiar fosti colegi de-ai sai .

Gica Popescu a rememorat tragedia mortii tatalui sau. De ce simte vinovat de sfarsitul parintelui

Gica Popescu a rememorat, miercuri seara inemisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, unul dintre cele mai grele momente din viata lui. Este vorba despre moartetatalui sau,in 2014, chiar.

Gica Popescu, detalii incredibile despre activitatea din inchisoare: Aveam tot felul de improvizatii legale

Gica Popescu, in prezent presedintele clubului Viitorul, a oferit detalii despre cea mai grea perioada din viata sa. in 2014, fostul international roman a primit o sentinta de 3 ani, o luna si 10 zile cu executare in Dosarul Transferurilor. Fostul international si-a amintit de lupta pe care o ducea in fiecare zi pentru a-si .

Cu ce probleme a ramas Gica Popescu dupa ce s-a vindecat de Covid: Organismul nu e in regula

Gica Popescu, fost capitan al echipei nationale, a vorbit despre problemele din perioada in care a fost infectat cu Covid-19. A precizat ca a luat virusul desi era foarte atent de obicei si ca starea sa de sanatate s-a deteriorat repede. Baciul spune ca a avut dureri de cap groaznice in prima noapte in care .

Mihail Sebastian, cine este si cum a ajuns Google sa il sarbatoreasca printr-un doodle

Daca ati intrat astazi pe Google veti descoperi undoodle aparte, care il sarbatoreste pe Mihail Sebastian. Google a decis sa sarbatoreasca cei 113 ani de la nasterea acestuia. Cine este Mihail Sebastian Mihail Sebastian s-a nascut Iosif Mendel Hechter intr-o familie de evrei, pe data de 18 octombrie 1907, in orasul portuar romanesc Braila.

Cine este omul care a batut-o pe Stefania de la Puterea Dragostei. S-a aflat adevarul: Jador este implicat in poveste

Zvonurile au fost multe, dar raspunsurile de pe retelele de socializare ale Stefaniei au zis totul. Mai mult decat atat, marturiile unei prietene sustin cele gandire de fanii fostei concurente de la Puterea Dragostei. Cine este barbatul care a batut-o pe frumoasa bruneta? Cine e barbatul care a batut-o pe Stefania Nina? Imaginile cu Stefania .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Cine este, de fapt, Traian Berbeceanu? Traian Berbeceanu este fost comisar de politie, sef de cabinet.

Cine este a treia sotie a lui Florin Piersic. Cum arata Anna Torok

Pe cat de bogat ii e palmarescul artistic, pe atat de numeros este si cel sentimental. De altfel, Florin Piersic nu si-a pierdut nici astazi, la cei 84 de ani, farmecul. Pe langa numeroasele idile, maestrul a fost casatorit si cu Tatiana Iekel, Anna Szeles si Anna Torok, cea cu care isi imparte viata si .

Familia lui Mirel Radoi. Cine este femeia langa care antrenorul sta de peste 18 ani

Mirel Matei Radoi, pe numele intreg, s-a nascut pe data de 22 martie 1981, la Drobeta-Turnu Severin. A fost jucator in echipa de fotbal a Romaniei. Cea mai mare parte a carierei sale si-a petrecut-o la FC Steaua Bucuresti. in momentul de fata se ocupa de antrenamentele echipei nationale de fotbal a Romaniei. Familia lui .

Cine este femeia care va fi executata. Prima data cand se intampla asta dupa 70 de ani

Statele Unite ale Americii urmeaza sa execute o femeie, pentru prima data in 70 de ani. Declaratia a fost facuta de Departamentul de justitie al lui Donald Trump. Lisa Montgomery mai are cateva saptamani de trait. Cine este Lisa Montgomery, femeia care va fi executata Lisa Montgomery va fi prima femeie detinuta federala executata in .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )