Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cine este tanara care a murit in avalansa atipica din Muntii Vrancei

Adevărul Adevărul,
Cine este tanara care a murit in avalansa atipica din Muntii Vrancei

Tragedia a avut loc sambata la pranz, in Rezervatia Naturala Cheile Tisitei. Tanara insote aun grup de turisti din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Cine este arhitectul care a proiectat Catedrala Mantuirii Neamului (FOTO)

Mii de articole au fost scrise despre Catedrala Mantuirii Neamului, cea mai impunatoare cladire a Bisericii Ortodoxe Romane, dar putini stiu cine este arhitectul care a proiectat cladirea. Arhitectul se.

Cine este femeia ucisa de avalansa din Muntii Vrancei

O avalansa ucigasa din Muntii Vrancei, a luat viata unei tinere, in zona Cheilor Tisitei. Claudia Malcea avea 37 de ani si era din Bucuresti. Femeia a fost gasita dupa mai mult de o ora de cautari.

Cine este galateanul care si-a ucis cu sange rece fosta iubita. Acesta era gelos ca femeia il parasise

Barbatul din comuna galateana Pechea, suspectat ca si-a ucis, joi, pe strada, fosta iubita cu mai multe lovituri de cutit a fost retinut si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

REVOLTATOR! Cine este comisarul BCCO cercetat pentru FURTUL din aeroport. NU este la prima abatere! (FOTO)

O tara intreaga a ramas uimita de stirea conform careia un comisar-sef de la BCCO Timisoara este cercetat penal pentru furtul unei bratari din punctul de control antitero din Aeroportul Henri Coanda.

Caru' cu vedete:Anna Lesko, cu sanii la vedere; Cine este femeia pe care Connect-R a parasit-o in pragul nuntii; Mama lui Elon Musk este model la 69 de ani

Pictorial provocator al Anei Baniciu. Ana Baniciu apare intr-o forma de zile mari intr-un recent pictorial. Lucrez intr-o industrie in care imaginea conteaza, cine spune ca nu conteaza minte! Nu sunt adepta operatiilor estetice si. Scene violente la Ferma vedetelor. Cosmin Natanticu se afla in grajd ca sa mulga una dintre oile pe care le au la Ferma Vedetelor. Cea mai capricioasa dintre mioare insa i-a pus din nou gand rau Majdei Aboulumosha si a.

Adevarata supriza! Cine este cel mai bogat preot din Romania Nu este Preafericitul Daniel!

S-a aflat cine este cel mai instarit preot din Romania. Detine o afacere care produce anual milioane de euro. Nu, nu este vorba de Preafericitul Daniel. Afacerile si le-a inceput cand se afla inca pe.

Detalii SOCANTE in cazul CRIMEI de la Galati: Cine este UCIGASUL

Scene socante in comuna Pechea din Galati, chiar de 1 Martie. O femeie de 33 de ani a fost ucisa cu sange rece de fostul ei amant cu peste 15 lovituri de cutit. Totul ar fi fost din cauza geloziei, spun.

Cine este CASTIGATORUL EXATLON? El este concurentul care a obtinut cele mai multe puncte (FOTO)

Surpriza la Exatlon! Castigatorul surpriza al concursuluid e pana acum este una dintre vedetele cotate, la start, cu putine sanse. Este vorba despre actorul Vladimir Draghia 41 de puncte), scrie.

Si-a luat AJUTORUL SOCIAL si-a plecat in vacanta la Paris! Cine este asistatul social de cinci stele care sustine ca Nici nu pot sa ma inchei la sirete!

Din cei 300 de asistati social cati sunt in Targoviste, 270 au cazut in depresie! Au si adeverinte medicale care le atesta aceasta boala - exact lucrul de care au nevoie pentru a fi siguri ca nu sunt.

Numire de ultima ora la Metrorex: Cine este noul director general

Metrorex si-a ales conducerea. Consiliul de Administratie al companiei de stat care administreaza reteaua de metrou din Bucuresti l-a desemnat in functia de director general pe Dumitru Sodolescu. Acesta il.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )