Libnet.ro
UNICEF

14:01

Cine este tanarul care a jefuit ieri o banca din Capitala. Individul a fost retinut

B1 B1,
Cine este tanarul care a jefuit ieri o banca din Capitala. Individul a fost retinut

Barbatul care a jefuit ieri o sucursala bancara din Capitala a fost prins si retinut dupa mai multe ore de cautari. Este vorba despre un tanar de 30de ani din Bucuresti. A fost. continuă pe B1

Cine este medicul care va coordona campania de vaccinare anti-COVID in Romania Coordonator de doctorat i-a fost Streinu Cercel

Medicul Valeriu Gheorghita, care va fi coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 in Romania, are 38 de ani si lucreaza din 2012 la Spitalul Militar Central Dr Carol Davila, fiind de trei ani medic primar. El l-a avut coordonator de doctorat pe profesorul Adrian Streinu Cercel, care acum candideaza la Senat pe listele PSD.

Greseala facuta de hotul care a jefuit banca din Sectorul 2. Politia il va prinde imediat

Dupa Revolutia din 1989 au fost din ce in ce mai multe cazuri de jafuri din banci si nu numai. Unele dintre ele au devenit de notorietate. Dar nu putem spune acelasi lucru si despre recentul jaf din sectorul 2 al Capitalei. Jaful de langa sediul Politiei Romane in cursul acestei dimineti in sectorul 2 .

Cine este Maia Sandu, prima femeie presedinte a Republicii Moldova

Maia Sandu ar putea deveni prima femeie presedinte a Republicii Moldova. Rezultatele partiale oficiale date publicitatii in aceasta dimineata arata ca aceasta ar fi castigat alegerile prezidentiale desfasurate ieri peste Prut.

Cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt. A sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii

S-a aflat cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt, care a sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii din sectia ATI. Medicul de garda Catalin Denciu si asistenta au suferit grave arsuri in incendiul de la spitalul Piatra Neamt deoarece au incercat sa salveze cat mai multi bolnavii .

Omul care l-a blestemat pe Nicolae Ceausescu sa moara cu mainile la spate. Cine este, de fapt

De multe ori, intamplarea si-a jucat rolul ei in istoria politica a Romaniei. in schimb, accidentele propriu-zise au fost putine. Din acest motiv, pe langa marea importanta a protagonistului povestii, Nicolae Ceausescu, si astazi se vorbeste despre un anume accident aviatic ce putea schimba fata comunismului romanesc. Enigma ramasa de pe urma lui: omul care .

Cine este Maia Sandu, de fapt. E noul presedinte al Rep. Moldova si i-a dejucat planul lui Putin

In acest sfarsit de saptamana in Republica Moldova au avut loc Alegerile Prezidentiale, al doilea scrutin. Conform exit-poll-ului Maia Sandu este noul presedinte al republicii Moldova. Este o premiera europeana, avand in vedere ca este prima femeie presedinte a unei tari. Maia Sandu, de la economist la premier La alegerile prezidentiale din Republica Moldova au .

UPDATE Jaf la o banca din Capitala Autorul a reusit sa fuga cu 10.000 de lei El i-a dat casierei un bilet cu un mesaj de amenintare

Jaf la o banca din sectorul 2 al Capitalei, marti dimineata. Un barbat a reusit sa fuga cu 10. 000 de lei, dupa ce a amenintat-o pe casiera printr-un mesaj scris pe un bilet, sustine Politia Capitalei. Sucursala la care s-a petrecut jaful se afla pe bulevardul Stefan cel Mare, vizavi de sediul Politiei Romane.

Ludovic Orban: Vom continua sa aparam Institutia Presedintelui si nu-l vom implica pe Klaus Iohannis in disputa partidelor politice Presedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca presedintele Klaus Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume, intr-o perioada in care altii faceau tot posibilul pentru a ne duce la periferia lumii ci.

Daca 2020 nu putea deveni mai ciudat de atat, acesta este pestele care merge in picioare

Tocmai cand credeai ca 2020 nu poate deveni mai ciudat, vine si acest videoclip dubios. Acesta este pestele care se plimba literalmente pe fundul oceanului folosind aripioarele pentru.

Mesajul de amenintare scris pe bilet de hotul care a jefuit banca din Capitala: Daca faci un pas gresit te tai!

Un barbat a jefuit in cursul zilei de marti, 17 noiembrie, o sucursalabancara din Sectorul 2 al Capitalei, din fatasediului Politiei Romane. Individul i-a inmanat casieritei un bilet pe care.

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )