Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Maia Sandu, de fapt. E noul presedinte al Rep. Moldova si i-a dejucat planul lui Putin

Playtech Playtech,
Cine este Maia Sandu, de fapt. E noul presedinte al Rep. Moldova si i-a dejucat planul lui Putin

In acest sfarsit de saptamana in Republica Moldova au avut loc Alegerile Prezidentiale, al doilea scrutin. Conform exit-poll-ului Maia Sandu este noul presedinte al republicii Moldova. Este o premiera europeana, avand in vedere ca este prima femeie presedinte a unei tari. Maia Sandu, de la economist la premier La alegerile prezidentiale din Republica Moldova au . continuă pe Playtech

Cine este Maia Sandu, prima femeie presedinte a Republicii Moldova

Maia Sandu ar putea deveni prima femeie presedinte a Republicii Moldova. Rezultatele partiale oficiale date publicitatii in aceasta dimineata arata ca aceasta ar fi castigat alegerile prezidentiale desfasurate ieri peste Prut.

Cine este Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova: Economista cu studii la Harvard, fost consilier la Banca Mondiala

Candidata pro-europeana Maia Sandu a castigat duminica alegerile prezidentiale din Republica Moldova, devenind prima femeie presedinte din istoria tarii.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova. Cine este Maia Sandu, femeia care scrie istorie la Chisinau

La 48 de ani, Maia Sandu poate sparge un tabu, si anume sa devina presedinta intr-o societate profund patriarhala. Sondajele la iesirea de la urne o arata castigatoare in fata presedintelui in exercitiu Igor Dodon.

Exit-poll: Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova. Primele rezultate partiale UPDATE

Lidera PAS, Maia Sandu, devine noul presedinte al Republicii Moldova. Cel putin asa arata rezultatele prezentate de exit-poll-ul realizat de Watchdog. md si Institutul de Politici Publice.

Klaus Iohannis va efectua o vizita oficiala la Chisinau dupa ce Maia Sandu va prelua mandatul de presedinte al Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a discutat la telefon, in aceasta dimineata, cu Maia Sandu. Seful statului a felicitat-o pe lidera proeuropeana pentru victoria in alagerile din Republica Moldova si a precizat ca la.

Maia Sandu a castigat cu un procent zdrobitor si la Oradea. Care a fost mesajul lui Ilie Bolojan inainte de vot

Maia Sandu, prima femeie presedinte al Republicii Moldova, a castigat cu un procent zdrobitor si la Oradea unde a fost sustinuta si de presedintele CJ Bihor, Ilie Bolojan. Acesta le-a transmis inainte de vot basarabenilor din oras ca daca au incredere in el, sa o voteze, deoarece e vremea oamenilor buni si in Moldova.

Avere Maia Sandu. Presedintele Rep. Moldova are bani tocmai intr-un cont din America

Moldovenii si-au ales presedintele: Maia Sandu, candidata proeuropeana. Ea devine astfel prima femeie presedinte din Republica Moldova. Drumul sau de la Banca Mondiala la Ministerul Educatiei si averea. Averea Maiei Sandu, prima femeie presedinte din Republicii Moldova. Cati bani are intr-un cont din America Victorie categorica a candidatei proeuropene Maia Sandu la alegerile prezidentiale din .

Maia Sandu este noul presedinte al Republicii Moldova. Cu 100% din voturi numarate, Dodon a suferit o infrangere zdrobitoare

Maia Sandu, candidatul pro-european de la Chisinau, este noul presedinte al Republicii Moldova, dupa numararea tuturor voturilor din sectiile de pe teritoriul tarii si a celor din diaspora. Igor Dodon, spulberat de votul de peste hotare.

Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Ce sanse are Maia Sandu in fata lui Igor Dodon la alegerile din Republica Moldova si care este amestecul lui Putin, vedeti in articolul de mai jos. UPDATE: Cei de la hotnews. ro anunta ca Maia Sandu ar fi castigat detasat alegerile din Republica Moldova. After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog si IPP confirma: Maia Sandu- 54,7%, .

Ce avere are Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova

Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova, in urma alegerilor prezidentiale de duminica, a trecut in declaratia de avere depusa la Comisia Electorala Centrala CEC) un apartament cu doua camere, o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )