Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Antena3 Antena3,
Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Fostul comisar de Politie Traian Berbeceanu, sef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost numit prefect al Capitalei. La scurt timp, Hotararea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, a fost publicata in Monitorul Oficial. continuă pe Antena3

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei. Tocmai a fost confirmat in functie

Joi, premierul Romaniei Ludovic Orban a anuntat ca il va schimba pe actualul prefect al Bucurestiului, dupa ce Gheorghe Cojanu sa aratat a fi neinformat cu privire la situatia epidemiei din Capitala. Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de combatere a Criminalitatii Organizate, a fost numit in .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Cine este, de fapt, Traian Berbeceanu? Traian Berbeceanu este fost comisar de politie, sef de cabinet.

Cine este Traian Berbeceanu, luat in calcul pentru functia de prefect al Capitalei

Premierul Ludovic Orban a decis demiterea actualului prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, iar in carti pentru aceasta functie ar fi, potrivit News. ro, Traian Berbeceanu, actualul sef de cabinet al ministrului de.

Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

In lumina ultimelor reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect al Capitalei, surse spun ca acesta va fi demis. in locul sau, declara sursele, ca va veni un personaj celebru. Este vorba de Traian Berbeceanu. UPDATE Premierul Ludovic Orban a confirmat, azi, ca a decis demiterea prefectului Gheorghe Cojanu si numirea fostului politist Traian Berbeceanu .

Traian Berbeceanu este noul prefect al Bucurestiului

Fostul comisar de politie Traian Berbeceanu, cunoscut si sub denumirea de comisarul Cattani, a fost numit in functia de prefect al Bucurestiului. Hotararea a fost luata de Guvern in aceasta dupa-amiaza.

Ludovic Orban confirma ca Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Capitalei

Premierul Ludovic Orban a confirmat, marti, ca a decis demiterea prefectului Gheorghe Cojanu si numirea fostului politist Traian Berbeceanu in aceasta functie.

Cine este Alin Mastan, noul sef al Jandarmeriei Romane

Colonelul Alin Mastan este noul sef al Jandarmeriei Romane. El a fost imputernicit marti, 20 octombrie, printr-un ordin al Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, sa exercite atributiile functiei de.

Cine este Ansu Fati, noul star al fotbalului mondial. Jucatorul Barcelonei a facut deja ceea ce nu au reusit Lionel Messi si Cristiano Ronaldo

Ansu Fati continua sa uimeasca lumea fotbalului. Pustiul in varsta de 17 ani a inscris doua goluri in partida de aseara, din grupele UEFA Champions League, dintre FC Barcelona si Ferencvaros, 5-1. Astfel,.

Traian Berbeceanu este noul prefect al Capitalei. Hotararea de Guvern a fost publicata in Monitorul Oficial

UPDATE Traian Berbeceanu a fost numit in functia de prefect de prefect al Capitalei. Hotararea de Guvern, cu caracter temporar, prin care acesta a fost numit a fost publicata joi seara, 22 octombrie in.

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei

Fostul comisar de Politie Traian Berbeceanu, sef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost numit prefect al Capitalei. Hotararea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )