Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cine este Vasile Raduca, autorul controversatelor declaratii despre sarcina post-viol: prodecan al Facultatii de Teologie, decorat de Patriarhul Daniel

Adevărul Adevărul,
Cine este Vasile Raduca, autorul controversatelor declaratii despre sarcina post-viol: prodecan al Facultatii de Teologie, decorat de Patriarhul Daniel

Vasile Raduca, preot profesor doctor la Facultatea de Teologie, cel care a spus intr-o emisiune la Radio Trinitas ca una din cauzele graviditatii la femeile violate este ca le-a placut, este prodecan al acestei Facultati a Universitatii Bucuresti, conducator de doctorate si profesor la cursurile de master. continuă pe Adevărul

Cine este Vasile Raduca, cel care a dat controversatele declaratii despre sarcina de dupa un viol: Fost sef de promotie la Institutul Teologic, doctorat facut in strainatate, decorat de doua ori de Patriarhul Daniel

Vasile Raduca, preot profesor doctor la Facultatea de Teologie, cel care a spus intr-o emisiune la Radio Trinitas ca una din cauzele graviditatii la femeile violate este ca le-a placut, este prodecan al acestei Facultati a Universitatii Bucuresti, conducator de doctorate si profesor la cursurile de master. El este parohul Bisericii Kretzulescu, secretar al Comisiei de Bioetica a Patriarhiei Romane si a fost decorat de doua ori de Patriarhul Daniel, potrivit prezentarii de pe pagina de internet a Universitatii Bucuresti.

Cine este Vasile Raduca, teologul care a revoltat o tara intreaga cu declaratiile despre sarcina de dupa un viol

Vasile Raduca, teologul care a revoltat o tara intreaga dupa ce a spus ca daca o femeie ramane insarcinata dupa un viol este posibil sa-i fi placut este prodecan al Facultatii de Teologie Ortodoxa.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii. Liderul Partidului Conservator este unul dintre marii promotori ai Brexit. Ce parere are despre romani? Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii? Johnson este noul lider al Partidului Conservator si va deveni noul premier al Marii Britanii, conform unui anunt oficial al conducerii formatiunii .

Cine este Gicu, omul care ar fi platit pentru studiile fiului lui Iurie Leanca din miliardul furat din Republica Moldova. Fostul premier moldovean a invocat acest nume cand i s-au cerut explicatii

Presa de peste Prut a aflat cine este Gicu, persoana invocata de fostul premier moldovean Iurie Leanca atunci cand a incercat sa explice prin cine au ajuns banii din companiile lui Ilan Sor pentru plata.

Cine este Celeste Barber, noua senzatie de pe Instagram!

Desi spune ca nu si-a dorit niciodata acest lucru, ci a vrut doar sa ii faca pe oameni sa rada, Celeste Barber a devenit cea mai noua senzatie de pe Instagram! Iata cine este ea! .

Mircea Badea, atac la Victor Ponta, in direct la Antena 3: Cine este alegatorul Pro Romania?

Mircea Badea a explodat, in direct la Antena 3, si l-a atacat pe Victor Ponta. Cine e alegatorul Pro Romania?incep sa puta rau!. Mircea Badea, atac la Victor Ponta Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a abordat in emisiunea sa de la Antena 3 scorul obtinut de Victor Ponta cu al lui Pro Romania .

Romanii mai au doar 10 zile sa depuna Declaratia Unica la ANAF. Cine este obligat sa o completeze

Contribuabililor le-au mai ramas doar 10 zile la dispozitie pentru a putea depune Declaratia Unica. Iata ce trebuie sa stii inainte de termenul-limita! Declaratia Unica, termen-limita, peste 10 zile Contribuabilii mai au doar 10 zile la dispozitie pentru a putea depune Declaratia Unica. Utimul termen este de 31 iulie, iar adevarul. ro a realizat un ghid .

Cine este iubitul lui Duncan James, artistul din trupa Blue

Cu toate ca a dezvaluit in urma cu mai multa vreme faptul ca este gay, Duncan James de la trupa Blue l-a aratat abia acum public pe barbatul care il face fericit! .

Cine este, de fapt, milionarul cu care Simona Halep se saruta pasional pe plaja

Simona Halep, de mult in vizorul presei datorita performantelor sportive, a aparut acum si in tabloidele mondene. Campioana de la Wimblebon continua sa surprinda cu iubitul sau milionar. Cine este iubitul Simonei Halep? Relatia Simonei Halep a fost dezvaluita recent, dar pare ca tocmai acest lucru sa-i fi adus relaxarea in teren de care a .

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii

Boris Johnson este viitorul premier al Marii Britanii. A reusit sa-si vada visul implinit, acela de a calca pe urmele idolului sau: Winston Churchill. Fiu de eurodeputat si absolvent al prestigioasei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )