Libnet.ro
UNICEF

09:00

Florin Citu, propus oficial premier de catre Klaus Iohannis: Fiecare ministru va avea obiective clare, monitorizate trimestrial (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, propus oficial premier de catre Klaus Iohannis: Fiecare ministru va avea obiective clare, monitorizate trimestrial (VIDEO)

Florin Citu a fost propus pentru functia de premier de catre Klaus Iohannis. Reprezentantul coalitiei de guvernare a oferit prima reactie, ins eara de marti, 22 decembrie. Romania trece printr-o. continuă pe B1

Coalitia de centru-dreapta discuta programul de guvernare Florin Citu: Negocieri incheiate la finante, fonduri europene si spitalizare

Florin Citu, propus ca premier in urma discutiilor dintre lideriiPNL,USR-PLUSsiUDMR, a spus ca, in urma discutiilor legate de programul de guvernare, printre capitolele de negociere.

Oficial. Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Citu pentru postul de premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat marti seara pe liberalul Florin Citu pentru rolul de prim-ministru, ca urmare a negocierilor care le-a tinut la Cotroceni cu partidele.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce presedintele l-a desemnat premier pe Florin Citu

Marcel Ciolacu a comentat, marti seara, la Antena 3, desemnarea lui Florin Ciu ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis.

Florin Citu: Sunt gata sa imi asum aceasta guvernare, in acest moment dificil pentru Romania. De maine seara pornim la lucru! (VIDEO)

Florin Citu, omul propus pentru functiade premier de catre coalitia formata de PNL, USR-PLUS, si UDMR, s-a aratat pregatit sa isi asume guvernarea si sustine ca, sub conducerea sa, Guvernul va.

Florin Citu: Va fi o guvernare stabila, pe termen lung. Sper sa avem un Guvern investit cat mai repede (VIDEO)

Florin Citu, propus premier de PNL, USR-PLUS si UDMR, si-a exprimat speranta ca vom avea un Guvern investit cat mai repede. Liberalul s-a aratat de parere ca guvernarea de coalitie va fi una.

Florin Calinescu il desfiinteaza pe Klaus Iohannis. Ce a putut spune despre presedintele Romaniei

Florin Calinescu s-a dezlantuit la adresa noii puteri. Actorul a izbit de pamant partidele de Dreapta, apoi l-a luat la rand si pe Klaus Iohannis. Florin Calinescu, despre noua putere. Presedintele Klaus Iohannis a fost desfiintat Florin Calinescu a lansat un atac la adresa presedintelui, dar nu i-a ocolit nici pe cei din coalitia de .

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

Klaus Iohannis: il desemnez pe Florin Citu premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat, marti seara, pe Florin Citu premier. Acesta are la dispozitie 10 zile sa formeze guvernul.

Decretul pentru desemnarea lui Florin Citu candidat la functia de prim-ministru a fost publicat in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in calitate de candidat la functia de prim-ministru, documentul fiind publicat marti in Monitorul Oficial.

FLORIN CITU: I-am transmis presedintelui ca sunt gata sa imi asum aceasta guvernare; maine seara pornim la lucru

Florin Citu, premierul propus de coalitia PNL - USR PLUS - UDMR, i-a transmis marti presedintelui Klaus Iohannis, in consultarile de la Palatul Cotroceni, ca este pregatit sa isi asume conducerea viitorului guvern,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )