Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cine a fost ingerul salvator al unei fetite de trei ani, singurul supravietuit al catastrofei aviatice din Habarovsk VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine a fost ingerul salvator al unei fetite de trei ani, singurul supravietuit al catastrofei aviatice din Habarovsk VIDEO

O fetita de trei ani si jumatate este singurul supravietuitor al catastrofei aviatice din Habarovsk, Rusia. Micuta ii datoreaza viata pedagogului-psiholog Olga Laponina care o insotea si care a acoperit-o cu trupul sau, salvand-o astfel de la moarte. Fetita a suferit fracturi, traumatisme si comotie cerebrala, starea ei fiind grava, dar stabila. continuă pe Adevărul

Trei ani de cand Klaus Iohannis a fost ales presedintele Romaniei. Cele mai importante realizari

Pe data 16 noiembrie 2014,Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei, dupa ce l-a invins pe Victor Ponta, in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Au trecut trei ani de atunci, iar.

Indicele Robor a ajuns miercuri la 2,06%, cel mai inalt nivel din ultimii trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, a urcat miercuri la 2,06 procente, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, arata datele BNR. Ultima oara cand indicatorul a fost mai mare s-a consemnat pe 31 octombrie 2014, cand a atins nivelul de 2,07%.

Japonezul Kohei Oishi va antrena loturile de judo ale Romaniei in urmatorii trei ani

Japonezul Kohei Oishi va antrena loturile de judo ale Romaniei, printr-un contract semnat cu FR Judo pe urmatorii trei ani. Forul national anunta ca obiectivul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo este de castigare a cel putin o medalie de aur.

Indicele ROBOR, dupa care se calculeaza costul creditelor, a atins maximul ultimilor trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut marti la 1,92 la suta, conform datelor Bancii Nationale a Romaniei.

Indicele ROBOR a atins nivelul record al ultimilor trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a facut un nou salt marti, la 1,92%, dupa ce ieri urcase la 1,89%, in timp ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2363 seconds )