Libnet.ro
UNICEF

10:46

Horoscopul pentru weekendul 23-24 ianuarie: Nativii care vor fi rasfatati de partenerul de viata. Vor avea parte de o surpriza de neuitat

B1 B1,
Horoscopul pentru weekendul 23-24 ianuarie: Nativii care vor fi rasfatati de partenerul de viata. Vor avea parte de o surpriza de neuitat

Vesti bune pentru nativii Fecioara. Acestia vor fi rasfatati de catre partenerul de viata. Li se va pregati o surpriza de neuitat. Horoscop pentru weekendul23-24ianuarie 2021, pentru fiecare zo. continuă pe B1

Horoscopul banilor 25-31 ianuarie. Zodia care da lovitura in aceasta saptamana

Astrele vin cu noi detalii despre cei care vor da lovitura, dar in aceasta saptamana. Care sunt previziunile pentru perioada cuprinsa intre 25-31 ianuarie? Una din cele 12 semne urmeaza sa aiba parte de un succes cum nici n-a visat. Horoscopul banilor pentru perioada 25 31 ianuarie Berbec Berbecii simt puterea banilor, iar .

Horoscopul banilor 22-24 ianuarie 2021. Zodia care are mare noroc in weekend

Banii reprezinta un subiect presant pentru fiecare dintre noi. Daca vom avea noroc de belsug din punct de vedere financiar in weekendul 22024 ianuarie afla din horoscopul banilor. Previziuni astrale ale specialistilor anunta o zodie extrem de norocoasa la acest capitol zilele urmatoare. Horoscopul banilor in perioada 22-24 ianuarie 2021 Berbec Nativii acestei zodii .

Horoscop zilnic - joi, 21 ianuarie 2021. Nativii care se vor confrunta cu probleme de sanatate. Urgent trebuie sa mearga la un control medical

Nativii Pesti trebuie sa mearga la medic, pentru un control. Vezica biliara le aduce numai probleme. Horoscop pentru joi, 21ianuarie 2021, pentru fiecare zodie Zodia.

Regula noua pentru intrarea in Franta. Ce trebuie sa afle romanii care vor sa calatoreasca

Situatia Covid-19 din Franta evolueaza rapid. Ministerul francez pentru Europa si Afaceri Externe a publicat noi informati utile despre virus pentru turisti. Informatiile au fost publciate pe site-ul guvernului francez. Noilre restrictii impuse de guvernul francez sunt valabile si pentru romanii care viziteaza Franta sau sunt in trecere. Guvernul francez impune noi reguli de calatorie .

Ministrul Cimpeanu spune ca numarul angajatilor din educatie care vor sa se vaccineze este in crestere de la zi la zi

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri, dupa ce s-a vaccinat anti-COVID-19, ca numarul angajatilor din educatie care vor sa se vaccineze este in crestere de la zi la zi, relateaza Agerpres.

Horoscop zilnic - miercuri, 20 ianuarie 2021. Nativii care isi vor schimba jobul curand

Nativii Gemeniau parte de un nou inceput. E posibil sa-si schimbe jobul. Horoscop pentru miercuri, 20ianuarie 2021, pentru fiecare zodie Zodia.

Test antigen negativ la COVID-19 pentru intrarea in Olanda: Anuntul TAROM pentru pasagerii cursei de sambata catre Amsterdam

Incepand din 23 ianuarie, romanii care vor sa ajunga in Olanda vor trebui sa prezinte un test antigen cu rezultat negativ la COVID-19, efectuat cu cel mult patru ore inainte de imbarcarea in avion, anunta.

Care vor fi drepturile lui Donald Trump in calitate de fost presedinte al SUA?

Parasind Casa Alba, Donald Trump nu a plecat cu mana goala. Legea Former President Act asigura mai multe avantaje pe viata pentru fostii presedinti care nu au fost demisi din functie, scrie ziarul Le Monde.

FIFA, mesaj categoric - Cei care vor participa la Superliga Europeana vor fi suspendati

FIFA a pus capat speculatiilor cu privire la sustinerea pe care ar fi acordat-o infiintarii unei Superligi a Europei, gandita de cluburile bogate de pe Batranul Continent.

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )