Libnet.ro
UNICEF

20:31

Cine sunt barbatii care au rapit-o din Corabia pe tanara de 26 de ani. Trecutul dubios in strainatate

Adevărul Adevărul,
Cine sunt barbatii care au rapit-o din Corabia pe tanara de 26 de ani. Trecutul dubios in strainatate

Cei doi barbati, tata si fiu, care au rapit de pe o strada din Corabia o tanara de 26 ani si care au fost arestati pentru 30 de zile au un trecut nu tocmai curat. Iata ce legatura aveau cu orasul de pe malul Dunarii. continuă pe Adevărul

Au murit pe loc! Cine sunt persoanele care si-au pierdut viata in accidentul din Baltati

Tragediile pe soselele romanesti au continuat duminica cu un nouaccident, in care si-au pierdut viata patru persoane. Un autoturism Opel a intors in loc nepermis si a fost izbit violent de un automobil.

Barbatii care AU RAPIT PE STRADA o tanara din Corabia si au dus-o in Caracal, ARESTATI

Cei doi barbati, tata si fiu, care au urcat cu forta intr-o masina pe strada o tanara din Corabia si au dus-o in Caracal au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, transmite Agerpres.

O tanara din Corabia a fost rapita de doi necunoscuti si dusa in Caracal. Ce s-a intamplat apoi

Intamplarile dramatice care au invaluit orasul Caracal nu par sa isi mai gaseasca sfarsitul. Un nou caz socheaza opinia publica, dupa ce o tanara a fost rapita de doi necunoscuti si dusa in orasul cu pricina. E vorba de o femeie de 26 de ani, din Corabia, care a fost bagata fara voia ei intr-o .

Cine este politicianul care l-ar gratia pe Liviu Dragnea. Daca ar fi presedinte, fostul lider PSD ar fi liber

Viorica Dancila a declarat ca nu l-ar gratia pe Liviu Dragnea daca ar castiga alegerile prezidentiale si ar fi numita in functia de presedinte al Romaniei, insa declaratia premierului nu a fost primita bine de toti social-democratii. Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu sustine ca el l-ar scoate pe Dragnea din inchisoare daca ar fi in .

Ce a patit deputatul USR Emanuel Ungureanu la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi: M-au inconjurat portareii, tot felul de indivizi in conditiile in care eu am anuntat cine sunt! (VIDEO)

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a vrut sa verifice situatia paturilor din salonele Spitalului de Psihiatrie din Iasi, dar s-a trezit flancat de 6 angajati ai spitalului care au si sunat la 112. Acesta a intrat.

S-A AFLAT! UNDE se filmeaza ASIA EXPRESS SEZONUL 3 si CINE SUNT VEDETELE din cursa? CE SURPRIZA! (FOTO)

Asia Express, cursa nebuna la care sunt supuse 9 perechi de vedete, va reveni cu sezonul 3! DOLIU iN TELEVIZIUNE! UNDE VA FI iNGROPATA VEDETA! A MURIT iN TIMP CE SE AFLA iN DIRECT! TRAGEDIA A iNGROZIT.

A inceput SAPTAMANA NOBEL: Cine sunt FAVORITII PLANETEI in acest sezon

Premiile Nobel din 2019, care vor fi anuntate saptamana aceasta, vor marca revenirea procedurii de atribuire a trofeului pentru literatura, dupa amanarea sa de anul trecut in urma unui urias scandal de.

Cine sunt interlopii care s-au rafuit in Piata Constitutiei si de unde a pornit conflictul

Bataia cu sabii si bate din Piata Constitutiei, in urma careia o persoana si-a pierdut viata, s-a purtat intre clanul lui Alex Barbaro din zona Tei si Ionut Mirea zis Boxerul din sectorul 5, de la o presupusa relatie pe care ultimul ar fi avut-o cu concubina primului. Potrivit referatului procurorilor, cei doi s-au prezentat la intalnirea din Piata cu un adevarat arsenal de oameni si arme albe.

Prima companie care iese din proiectul criptomonedei Libra a Facebook: PayPal. Cine a ramas

La o saptamana dupa ce au aparut zvonuri precum ca Visa, Mastercard si alti parteneri financiari care s-au inscris pentru a ajuta la dezvoltarea retelei de plati bazata pe criptomonede - Libra - iau in calcul sa paraseasca proiectul inceput de Facebook, apar si primele reactii oficiale. Procesatorul de plati PayPal Holdings a anuntat ca paraseste Libra Association, entitatea care gestioneaza efortul condus de Facebook de a emite moneda digitala Libra, fiind primul membru care a iesit din grup.

Cine este soferul care a provocat accidentul din Ialomita: Barbatul isi luase o cafea chiar inainte de producerea tragediei (VIDEO)

Soferul de TIR implicat in accidentul grav din Ialomita, soldat cu 10 morti, a oprit cu trei kilometri inainte de a intra pe contrasens. Potrivit Ministerului Transportului, barbatul s-ar fi oprit la un popas.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )