Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cine sunt interlopii care s-au rafuit in Piata Constitutiei si de unde a pornit conflictul

Adevărul Adevărul,
Cine sunt interlopii care s-au rafuit in Piata Constitutiei si de unde a pornit conflictul

Bataia cu sabii si bate din Piata Constitutiei, in urma careia o persoana si-a pierdut viata, s-a purtat intre clanul lui Alex Barbaro din zona Tei si Ionut Mirea zis Boxerul din sectorul 5, de la o presupusa relatie pe care ultimul ar fi avut-o cu concubina primului. Potrivit referatului procurorilor, cei doi s-au prezentat la intalnirea din Piata cu un adevarat arsenal de oameni si arme albe. continuă pe Adevărul

Au murit pe loc! Cine sunt persoanele care si-au pierdut viata in accidentul din Baltati

Tragediile pe soselele romanesti au continuat duminica cu un nouaccident, in care si-au pierdut viata patru persoane. Un autoturism Opel a intors in loc nepermis si a fost izbit violent de un automobil.

Cine sunt maratonistii care au murit dupa ce au cazut intr-o rapa, la evenimentul sportiv din Piatra Craiului

Ambele persoane decedate in timpul Maratonului Pietrei Craiului au fost identificate, a anuntat sambata IPJ Arges. Este vorba despre barbatul de 39 de ani, din Cluj-Napoca, si femeia care avea 45 de ani si era.

Motivul pentru care a fost ucis tanarul din Piata Constitutiei. Cine era femeia de la care a pornit scandalul

Procurorii au facut publice informatii cu privire la crima care a avut loc in Piata Consitutiei in noaptea de 29 spre 30 septembrie. Motivul pentru care tanarul a fost ucis este legat de faptul ca acesta ar fi avut o aventura cu iubita unui alt barbat, care a vrut sa se razbune. Motivul pentru care .

Digi24: EXCLUSIV. Barbatul care a murit in bataia din Piata Constitutiei fusese platit cu 100 de euro ca sa vina la incaierare

Barbatul care si-a gasit sfarsitul in urma rafuielii violente din Piata Constitutiei a fost inchiriat pentru incaierarea din fata Parlamentului. Liderul batausilor din Giurgiu l-a adus la Bucuresti, dupa ce l-a platit cu 100 de euro.

Sase arestari in dosarul crimei din Piata Constitutiei: Un fost condamnat pentru omor, eliberat in baza recursului compensatoriu, printre suspecti(VIDEO)

45 Cele sase persoane retinute in cazul crimei din Piata Constitutiei au fost arestate preventiv, informeaza B1 TV. Sase persoane au fost retinute in cazul de omor din Piata.

Sase persoane au fost retinute dupa audierile din dosarul crimei din Piata Constitutiei

Sase persoane au fost retinute pentru infractiunile de omor si instigare la omor, in urma audierilor care au durat toata noaptea de vineri spre sambata, in dosarul crimei din Piata Constitutiei din centrul Bucurestiului, anunta Politia Capitalei, potrivit Mediafax.

VIDEO Un antrenor de box de la Clubul Dinamo si alte cinci persoane, retinute in cazul incidentelor din Piata Constitutiei, unde o persoana a murit

Sase persoane, printre care si un antrenor de box de la Clubul Dinamo au fost retinute in cazul incidentelor de la sfarsitul saptamanii trecute, din Piata Constitutiei, soldate cu moartea unei persoane.

Barbatul ucis in scandalul general din Piata Constitutiei fusese PLATIT sa vina: Cati bani i-a dat liderul batausilor din Giurgiu sa ia parte la incaierare

Barbatul ucis in bataia violenta din Piata Constitutiei fusese platit de liderul batausilor din Giurgiu, cu suma de 100 de euro, sa ia parte la scandal, potrivit digi24. ro. Scandalul a pornit de la doi.

Cei sase barbati retinuti in dosarul crimei din Piata Constitutiei au fost arestati preventiv

Cei sase barbati retinuti in dosarul crimei din Piata Constitutiei din Bucuresti au fost arestati preventiv, decizia fiind luata de magistratii Tribunalului Bucuresti, informeaza Mediafax.

Noi detalii despre crima din Piata Constitutiei: Un antrenor de box a fost retinut (VIDEO)

UPDATEAntrenorul de box din Bucuresti, Romeo Paun, se afla printre suspectii in cazul crimei din Piata Constitutiei. Acesta este primul retinut si este acuzat de moartea tanarului de 30 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )