Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cate masini sunt inmatriculate in Romania. Care este numarul total de autoturisme, conform DRPCIV

Playtech Playtech,
Cate masini sunt inmatriculate in Romania. Care este numarul total de autoturisme, conform DRPCIV

Din totalul autoturismelor din Romania, dupa tipul de combustibil utilizat, 52,6% folosesc benzina, 0,6% folosesc electricitate, gaz, petrol lichefiat, gaz sau alte surse. 88% dintre autocamioane utilizeaza motorina. DRPCIV Numarul total de autoturisme inmatriculate in Romania in cursul anului 2019, potrivit datelor INS, s-au inregistrat 31. 146 de accidente de circulatie rutiera, care au cazat . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vin ploile in jumatate din Romania. Care sunt zonele afectate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis trei avertizari cod portocaliu si cod galben de ploi valabile pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate ploi torentiale in jumatate din tara noastra. Care vor fi zonele afectate, vedeti un pic mai jos. Alerte meteo ANM. Ploua in jumatate din Romania. Ce sunt vor fi afectate .

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania. Care sunt judetele afectate

Vremea se strica, iar meteorologii au emis atentionari de furtuni. Pana astazi la pranz, in jumatatea de vest a teritoriului, avem cod galben, iar in 10 judete din Banat, Crisana, vestul Olteniei si al Transilvaniei s-a emis cod portocaliu. Alerta meteo ANM: judetele afectate Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o .

Bianca Pop, prima afacere in Romania! Alegerea este uluitoare: studio de videochat pentru ispita

Bianca Pop, fosta ispita de la Insula Iubirii, care s-a facut remarcata in lumea showbiz-ului autohton cu replica fara 1. 000 de euro nu ies din casa, dar si prin relatiile cu diferiti interlopi sau oameni influenti, vrea sa intre in afaceri. Bruneta a anuntat pe un site de socializare ca are intentia de a-si deschide .

Tot ce trebuie sa stii daca ai card de credit sau card de debit. Care este, de fapt, diferenta

Toata lumea a auzit de cardurile de credit sau de debit, insa putini sunt cei care au habar de diferentele dintre cele doua. Desi au cam aceleasi functionalitati, exista lucruri majore care le deosebesc. Care este diferenta dintre un card de credit si unul de debit Desi cu amandoua tipurile de card poti plati facturi .

Cea mai buna bautura pentru a da jos kilogramele in plus! Care este ingredientul secret

Ceaiul verde este o alegere minunata pentru a iti incepe ziua! Este o bautura ce contine cofeina, deci te va pregati pentru o zi de aglomerata de munca. Pentru a da jos cateva kilograme, trebuie doar sa adaugi un ingredient minune care este dovedit stiintific sa ajute in eliminarea grasimii nedorite.

Ce tatuaje are Connect-R. Care este ultimul mesaj de pe corp

Connect-R este un artist apreciat pentru vocea si emotia pe care le aduce in muzica sa, dar si pentru stilul sau, care include si multe tatuaje. Cantaretul are impregnate pe piele povesti, momente, citate, iar, mai nou, a adaugat un alt desen alaturi de cel vestit de pe gat. Connect-R si povestea tatuajelor sale. Ultimul .

Coronavirus |Exista masti de protectie cu cip-uri incorporate. Care este scopul folosirii acestei tehnologii

Noile preocupari ale cercurilor conspirative sunt reprezentate de existenta unor cipuri in mastile de protectie. Potrivit publicatiei Unele modele sunt echipate cu cipuri, doar ca acestea nu au puterea sa.

VIDEO INTERVIU Cosette Chichirau, candidatul USR-PLUS la Primaria Iasi, vrea sa atraga cel putin 10 companii de talie mondiala in Iasi: Vreau sa fac curatenie in Primarie, care este plina de coruptie

Cosette Chichirau, candidatul USR PLUS la Primaria Iasi doreste sa aduca 10 companii de talie mondiala in Iasi si sa dezvolte orasul dincolo de industria IT. Cosette Chichirau a vorbit, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre planul economic pe care il are pentru Iasi, despre traficul si poluarea din oras si solutiile care pot fi aplicate, despre consacrata mafie imobiliara si despre cum si-ar dori sa aduca Harvardul la Iasi. in programul meu am doua proiecte foarte mari, sa zic asa, care ar lua ceva timp sa fie implementate. Un proiect ar fi complexul sportiv si o padure urbana, unde sa avem stadion, aqua park, tot felul de alte locuri unde sa faci sport, piste de biciclete, terenuri de tenis, terenuri de fotbal. Alt proiect mare este ca, pe langa centrul de cercetare pe care o sa-l infiintam, sa avem un muzeu de stiinta pentru copii, a declarat Cosette Chichirau.

Autostrada Comarnic Brasov, etalonul bataii de joc la adresa infrastructurii: care este solutia

In cazul in care traiesti cu impresia ca va exista vreodata o autostrada completa de la Bucuresti la Brasov, ministrul Transporturilor are o veste buna. Aceasta este legata de tronsonul.

Care este cea mai mare greseala pe care o facem zilnic. Poate provoca complicatii severe

Constipatia este o afectiune pe care multi nu o iau deloc in serios. Gastroenterologul Andrei Haidar a vorbit la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre ce boli ascunde un tranzit intestinal anormal. Cel mai important se pare ca este un mic dejun sanatos si o alimentatie echilibrata. Vestea buna este ca ne vindecam de constipatie mai usor decat ne-am fi gandit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )