Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine sunt cei cinci romani morti in explozia din Cehia

România Liberă România Liberă,
Cine sunt cei cinci romani morti in explozia din Cehia

Sase oameni au murit in urma exploziei care s-a produs, joi, in Cehia, iar dintre persoanele decedat. continuă pe România Liberă

UPDATE Grav accident rutier in Olanda: Cinci romani morti si trei raniti

Cinci cetateni romani si-au pierdut viata si alte patru persoane, dintre care 3 romani, au fost grav ranite intr-un grav accident auto produs luni, pe drumul N270, la est de Helmond, Noord-Brabant, in Olanda. Autoritatile din Romania au fost informate in legatura cu acest accident, iar Ambasada Romaniei la Haga se afla in contact cu familiile victimelor, a declarat marti pentru Agerpres o sursa din cadrul reprezentantei diplomatice.

Cine sunt sefii celor mai importante burse din Europa si principalii competitori ai Bursei de Valori Bucuresti

Ultimii ani au marcat schimbari importante la nivelul conducerii burselor din regiune, iar Bursa de Valori Bucuresti BVB) nu face exceptie dupa ce anul trecut a renuntat la serviciile polonezului Ludwik Sobolewski, inlocuindu-l pe acesta cu Adrian.

VIDEO Tatal unuia dintre romanii morti in explozia din Cehia: Lucra de 10 ani acolo. S-a dus pentru casa si familie

Doi dintre cei cinci romani care au murit in Cehia sunt din judetul Prahova. Unul dintre ei avea 47 de ani si era de fel din comuna Tinosu. Ion Pandele era lacatus si lucra in uzina care producea cauciuc sintetic si polistiren de zece ani. Ion Pandele intentiona sa se intoarca in tara pentru ca reusise sa-si construiasca o casa din banii castigati peste hotare.

Drama romanilor morti in explozia din Cehia. Georgian Catalin Stefan trimisese bani in tara pentru a-si construi o casa. Rudele n-au fost informate ca a murit

Mama tanarului de 23 de ani din Dambovita, mort in explozia din Cehia, a aflat de la televizor despre explozia din Cehia, insa crede ca fiul ei este la spital. Ministerul Afacerilor Externe nu a luat legatura cu familia pentru a le da vestea. Georgian Catalin Stefan, din Boteni, a plecat de un an sa munceasca in Cehia, alaturi de cumnatul sau. Acesta din urma a intarziat la munca si asa a scapat de la moarte.

Olanda: Romani MORTI intr-un cumplit accident (FOTO)

Cinci romani au murit, iar alti trei au fost raniti, intr-un accident produs in Olanda. Potrivit presei locale, romanii se aflau intr-un microbuz care a intrat intr-o coliziune cu un camion cisterna, pe.

Explozie puternica in Cehia: cinci romani si-au pierdut viata in urma tragediei. Presedintele Iohannis si premierul Dancila au transmis condoleante familiilor indoliate

Cinci romani si-au pierdut viata in urma exploziei care s-a produs joi la o rafinarie din Cehia. inca doua dintre victime au fost identificate ca fiind cetateni romani, a anuntat Ministerul Afacerilor.

Impact frontal pe o sosea din Olanda. Cinci romani au murit pe loc

Cinci romani si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier, pe o sosea din Olanda. Potrivit presei locale, microbuzul in care se aflau romanii a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un.

Cine sunt romanii morti in explozia de la uzina chimica din Cehia. Sase muncitori au decedat in deflagratia devastatoare

Cinci muncitori romani au murit in urma exploziei produse in dimineata zilei de joi, 22 martie, la o uzina chimica din localitatea Kralupy nad Vltavou, de langa capitala Cehiei, Praga.

Accident grav in Olanda: Cinci romani au murit, iar alti trei au fost raniti

Cinci cetateni romani au murit, iar alti trei au fost raniti in Olanda, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a lovit frontal cu un camion, afirma surse din cadrul serviciilor de interventie citate de presa ol.

Cine sunt cele mai frumoase femei ale zodiacului. Nativele care au barbatii la picioare

Fiecare femeie este frumoasa in felul ei, dar zodia in care se naste, influenteaza felul de a fi al ficarei femei, astfel ca unele sunt mult mai atractive, fara sa faca nimic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )