Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Tatal unuia dintre romanii morti in explozia din Cehia: Lucra de 10 ani acolo. S-a dus pentru casa si familie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Tatal unuia dintre romanii morti in explozia din Cehia: Lucra de 10 ani acolo. S-a dus pentru casa si familie

Doi dintre cei cinci romani care au murit in Cehia sunt din judetul Prahova. Unul dintre ei avea 47 de ani si era de fel din comuna Tinosu. Ion Pandele era lacatus si lucra in uzina care producea cauciuc sintetic si polistiren de zece ani. Ion Pandele intentiona sa se intoarca in tara pentru ca reusise sa-si construiasca o casa din banii castigati peste hotare. continuă pe Adevărul

Cine sunt romanii morti in explozia de la uzina chimica din Cehia. Sase muncitori au decedat in deflagratia devastatoare

Cinci muncitori romani au murit in urma exploziei produse in dimineata zilei de joi, 22 martie, la o uzina chimica din localitatea Kralupy nad Vltavou, de langa capitala Cehiei, Praga.

Drama romanilor morti in explozia din Cehia. Georgian Catalin Stefan trimisese bani in tara pentru a-si construi o casa. Rudele n-au fost informate ca a murit

Mama tanarului de 23 de ani din Dambovita, mort in explozia din Cehia, a aflat de la televizor despre explozia din Cehia, insa crede ca fiul ei este la spital. Ministerul Afacerilor Externe nu a luat legatura cu familia pentru a le da vestea. Georgian Catalin Stefan, din Boteni, a plecat de un an sa munceasca in Cehia, alaturi de cumnatul sau. Acesta din urma a intarziat la munca si asa a scapat de la moarte.

Cine sunt cei cinci romani morti in explozia din Cehia

Sase oameni au murit in urma exploziei care s-a produs, joi, in Cehia, iar dintre persoanele decedat.

Decizia de ultima ora a judecatorilor in cazul unuia dintre cei 7 violatori din Vaslui

Magistratii Judecatoriei Vaslui s-au pronuntat marti, 20 martie, in dosarul privind eliberarea conditionata a unuia dintre cei sapte violatori din Vaslui. Ioan Surleac, cel care a primit cea mai mica pedeapsa 6 ani), a fost propus pentru eliberarea inainte de executarea integrala a pedepsei de Comisia de eliberari conditionate a Penitenciarului Vaslui.

VIDEO Fratele unui roman mort in explozia din Cehia: Nu ne-a anuntat nimeni. Am sunat noi pentru confirmare

Familia lui Constantin Branzaru, un roman de 55 de ani mort in explozia din Cehia, acuza autoritatile din tara noastra ca nu i-au anuntat pe apartinatori. Rudele spun ca s-au interesat la Ambasada Romaniei din Cehia de unde au primit confirmarea teribilei vesti.

VIDEO Top 10 cele mai lungi trenuri din lume

Care este cel mai lung tren din lume? Care este cea mai lunga sina interstatala si de ce este dificila calatoria cu trenul dintr-o tara in alta? In materialele video de mai jos gasim raspunsurile acestor curiozitati specifice tuturor pasionatilor de trenuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )