Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt romanii morti in explozia de la uzina chimica din Cehia. Sase muncitori au decedat in deflagratia devastatoare

Adevărul Adevărul,
Cine sunt romanii morti in explozia de la uzina chimica din Cehia. Sase muncitori au decedat in deflagratia devastatoare

Cinci muncitori romani au murit in urma exploziei produse in dimineata zilei de joi, 22 martie, la o uzina chimica din localitatea Kralupy nad Vltavou, de langa capitala Cehiei, Praga. continuă pe Adevărul

VIDEO UPDATE Cinci romni au murit n explozia de la uzina chimica din Cehia

Cinci dintre cele sase persoane care au murit in explozia produsa joi la o uzina chimica din Cehia au fost identificate ca fiind romani, conform MAE. Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au transmis, vineri dimineata, mesaje de condoleante si spun au solicitat sa fie facute de urgenta toate demersurile necesare pentru ca familiile victimelor sa primeasca asistenta de care au nevoie, scrie news. ro.

Muncitor din Prahova, printre victimele tragediei de la uzina chimica din Cehia. Marturiile emotionante facute detatalsau

Un barbat de 47 de ani din localitatea Pisculesti, judetul Prahova, se numara printre victimele exploziei produse la o uzina chimica din Cehia. Era lacatus. Foarte linistit, foarte muncitor si foarte.

Cine sunt sefii celor mai importante burse din Europa si principalii competitori ai Bursei de Valori Bucuresti

Ultimii ani au marcat schimbari importante la nivelul conducerii burselor din regiune, iar Bursa de Valori Bucuresti BVB) nu face exceptie dupa ce anul trecut a renuntat la serviciile polonezului Ludwik Sobolewski, inlocuindu-l pe acesta cu Adrian.

VIDEO Tatal unuia dintre romanii morti in explozia din Cehia: Lucra de 10 ani acolo. S-a dus pentru casa si familie

Doi dintre cei cinci romani care au murit in Cehia sunt din judetul Prahova. Unul dintre ei avea 47 de ani si era de fel din comuna Tinosu. Ion Pandele era lacatus si lucra in uzina care producea cauciuc sintetic si polistiren de zece ani. Ion Pandele intentiona sa se intoarca in tara pentru ca reusise sa-si construiasca o casa din banii castigati peste hotare.

Explozie la o uzina chimica din Cehia: sase morti si mai multi raniti

O explozie a avut loc la uzina chimica Synthos, care se afla in orasul Kralupy nad Vltavou, de langa capitala Cehiei, Praga. Cel putin sase persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite, potrivit purtatorului de cuvant al pompierilor locali,Vladimira Kerekova.

Cehia: Cel putin sase morti in urma unei explozii la o uzina chimica

Cel putin sase persoane au murit si mai multe persoane au fost grav ranite, intr-o explozie survenita joi dimineata intr-o uzina chimica din Kralupy nad Vltavou 30 de kilometri la nord de Praga), au anuntat pompierii, relateaza AFP.

Cehia: Sase persoane au decedat in urma unei explozii la o uzina chimica

Mai mult de sase persoane au decedat si au fost confirmati mai multi raniti in urma unei explozii la o uzina chimica din Kralupy-nad-Vltavou, Cehia. Am primit informatii despre sase persoane care si-au.

Cel putin sase morti in Cehia, in urma unei explozii la o uzina chimica

Cel putin sase persoane au fost ucise, iar cel putin alte sase au fost ranite intr-o explozie la o uzina chimica in Cehia, au anuntat astazi autoritatile locale, preluate de AFP.

Franta: Doi raniti dupa o explozie la o uzina chimica

Doua persoane au fost ranite dupa ce o explozie a avut loc, miercuri dimineata, la uzina chimica Brenntag din Saint-Sulpice, departamentul francez Tarn, relateaza Le Figaro.

Explozie puternica la la o uzina petrochimica din Cehia. Sase persoane au murit si mai multe au fost ranite

Sase persoane si-au pierdut viata in Cehia, in urma unei explozii izbucnite la o uzina petrochimica din apropiere de Praga. Patru persoane ranite au fost recuperate de echipele de salvatori, doi dintre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )