Libnet.ro
UNICEF

00:07

Drama romanilor morti in explozia din Cehia. Georgian Catalin Stefan trimisese bani in tara pentru a-si construi o casa. Rudele n-au fost informate ca a murit

Adevărul Adevărul,
Drama romanilor morti in explozia din Cehia. Georgian Catalin Stefan trimisese bani in tara pentru a-si construi o casa. Rudele n-au fost informate ca a murit

Mama tanarului de 23 de ani din Dambovita, mort in explozia din Cehia, a aflat de la televizor despre explozia din Cehia, insa crede ca fiul ei este la spital. Ministerul Afacerilor Externe nu a luat legatura cu familia pentru a le da vestea. Georgian Catalin Stefan, din Boteni, a plecat de un an sa munceasca in Cehia, alaturi de cumnatul sau. Acesta din urma a intarziat la munca si asa a scapat de la moarte. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei cinci romani morti in explozia din Cehia

Sase oameni au murit in urma exploziei care s-a produs, joi, in Cehia, iar dintre persoanele decedat.

VIDEO Tatal unuia dintre romanii morti in explozia din Cehia: Lucra de 10 ani acolo. S-a dus pentru casa si familie

Doi dintre cei cinci romani care au murit in Cehia sunt din judetul Prahova. Unul dintre ei avea 47 de ani si era de fel din comuna Tinosu. Ion Pandele era lacatus si lucra in uzina care producea cauciuc sintetic si polistiren de zece ani. Ion Pandele intentiona sa se intoarca in tara pentru ca reusise sa-si construiasca o casa din banii castigati peste hotare.

VIDEO Fratele unui roman mort in explozia din Cehia: Nu ne-a anuntat nimeni. Am sunat noi pentru confirmare

Familia lui Constantin Branzaru, un roman de 55 de ani mort in explozia din Cehia, acuza autoritatile din tara noastra ca nu i-au anuntat pe apartinatori. Rudele spun ca s-au interesat la Ambasada Romaniei din Cehia de unde au primit confirmarea teribilei vesti.

UPDATE |Mai multi ROMANI si-au pierdut viata in cumplita EXPLOZIE din Cehia (VIDEO)

Update:ora 08:30 inca doua dintre victimele exploziei produse la o uzina chimica din Cehia au fost identificate ca fiind cetateni romani, numarul romanilor morti ridicandu-se astfel la cinci, anunta.

VIDEO UPDATE Cinci romni au murit n explozia de la uzina chimica din Cehia

Cinci dintre cele sase persoane care au murit in explozia produsa joi la o uzina chimica din Cehia au fost identificate ca fiind romani, conform MAE. Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au transmis, vineri dimineata, mesaje de condoleante si spun au solicitat sa fie facute de urgenta toate demersurile necesare pentru ca familiile victimelor sa primeasca asistenta de care au nevoie, scrie news. ro.

inca doi cetateni romani, identificati printre victimele exploziei din Cehia

ACTUALIZARE 10:58 LIVIU DRAGNEA: imi exprim intreaga solidaritate si compasiune fata de toti cei afectati de tragedia din Cehia ------------ MAE a transmis ca, potrivit informatiilor obtinute de Ambasada Romaniei la Praga, inca doua dintre victimele exploziei au fost identificate ca fiind cetateni romani.

Cine sunt romanii morti in explozia de la uzina chimica din Cehia. Sase muncitori au decedat in deflagratia devastatoare

Cinci muncitori romani au murit in urma exploziei produse in dimineata zilei de joi, 22 martie, la o uzina chimica din localitatea Kralupy nad Vltavou, de langa capitala Cehiei, Praga.

Muncitor din Prahova, printre victimele tragediei de la uzina chimica din Cehia. Marturiile emotionante facute detatalsau

Un barbat de 47 de ani din localitatea Pisculesti, judetul Prahova, se numara printre victimele exploziei produse la o uzina chimica din Cehia. Era lacatus. Foarte linistit, foarte muncitor si foarte.

Explozie puternica la la o uzina petrochimica din Cehia. Sase persoane au murit si mai multe au fost ranite

Sase persoane si-au pierdut viata in Cehia, in urma unei explozii izbucnite la o uzina petrochimica din apropiere de Praga. Patru persoane ranite au fost recuperate de echipele de salvatori, doi dintre.

Guvernul anunta PRIMELE masuri dupa MOARTEA mai multor romani la o uzina din Cehia

Guvernul ia masuri, dupa incidentul de la uzina chimica din Republica Ceha, in care au murit cinci romani. Detalii AICI) O delegatie a Ministerului pentru Romanii de Pretutindeni, condusa de ministrul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )