Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cine sunt cel mai bine platiti reprezentanti ai statului. Primul in top, Traian Halalai, presedintele EximBank venit lunar brut de peste 30.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cel mai bine platiti reprezentanti ai statului. Primul in top, Traian Halalai, presedintele EximBank venit lunar brut de peste 30.000 de euro

Traian Halalai, presedintele bancii de stat EximBank si membru executiv al Consiliului de Administratie al institutiei, este cel bine platit reprezentant al statului intr-o structura de conducere, cu un venit lunar de 137. 585 de lei brut peste 30. 000 euro), potrivit unui document publicat miercuri de Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic. continuă pe Adevărul

Cine sunt cel mai bine platiti reprezentanti ai statului: Presedintele Eximbank, pe primul loc in top

Traian Halalai, presedintele bancii de stat EximBank si membru executiv al Consiliului de Administratie al institutiei, este cel bine platit reprezentant al statului intr-o structura de conducere, cu un venit lunar de 137. 585 de lei brut peste 30.

Cine este cel mai bine platit reprezentant al statului si care este salariul lui lunar

Presedinte si membru executiv al Consiliului de Administratie al Eximbank, Traian Halalai, este cel bine platit reprezentant al statului intr-o structura de conducere, potrivit libertatea. ro. Acesta.

ISIS a facut publica harta cu zonele pe care le controleaza cel mai bine. Acestea sunt tarile care risca oricand sa fie atacate de jihadisti (FOTO)

Gruparea terorista Stat Islamic a dat publicitatii o harta cu zonele cele mai bine controloate de unitatile de actiune ale gruparii. Zonele ocupate de ISIS fac parte din Europa, Asia si Africa. Aici detine c.

FOTO. Cine sunt cele mai inteligente VEDETE din lumea filmului

Punctul comun intre Shakira, Ashton Kutcher, Emma Watson si David Duchovny este faptul ca IQ-ul fiecaruia este peste 130, superior mediei stabilita la 100, nivelul IQ-ului fiind calculat prin teste specifice).

Internetul din Romania, cel mai rapid din Europa

Romania are cea mai buna infrastructura de internet fix din Europa, arata datele ANCOM. La finele anului trecut, mai bine de jumatate dintre linii erau linii de mare viteza care permiteau viteze de.

Deutsche Bank reprezinta cel mai mare risc la adresa sistemului financiar global

Legaturile pe care Deutsche Bank le are cu cele mai mari banci ale lumii fac din grupul bancar german cel mai mare risc potential la adresa sistemului financiar global, a apreciat joi Fondul Monetar International, transmite Dow Jones Newswires.

Cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba din Austria tunde gazon romanesc

Modelul de tractoras de tuns iarba din seria R4 este considerat de specialistii care l-au conceput ca fiind cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba produs de VIKING. Practic, oricine poate manevra acest utilaj dupa ce i se face un scurt training tehnic inainte. Inginerii austrieci de la VIKING au gandit acest model special pentru terenuri inguste, de pana la 4000 de metri patrati, latimea de tundere a ierbii fiind de 80 cm. Acest model extrem de agil a intrat pe piata din Romania si poate fi achizitionat de la dealerii STIHL din toata tara.

Romanul Bogdan Daniel Deac este cel mai tanar mare maestru international in sah

La doar 14 ani, 7 luni si 27 de zile, Bogdan Daniel Deac a devenit cel mai tanar mare maestru international in sah din lume. Sahistul din Ramnicu Valcea a reusit sa obtina a treia.

Orange a incheiat o mega-tranzactie in Republica Moldova: A cumparat Sun Communications, cel mai mare furnizor de cablu TV

Orange a cumparat cel mai mare furnizor de cablu TV din Republica Moldova, si anume, Sun Communications, care are peste 100. 000 de clienti. Tranzactia va permite Orange sa intre pe piata de servicii fixe.

Romania participa la cel mai important eveniment asiatic dedicat tehnologiilor mobile

Romania va fi reprezentata in premiera anul acesta la Mobile World Congress Shanghai MWCS), cel mai important eveniment asiatic dedicat tehnologiilor mobile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )