Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cine sunt cele 9 femei din noul guvern (FOTO)

B1 B1,
Cine sunt cele 9 femei din noul guvern (FOTO)

Coalitia PSD-ALDE a anuntat, vineri, noua componenta a Guvernului. Din Executiv vor face parte, la cererea expresa a lui Liviu Dragnea, mai multe femei decat pana acum. Lista este deschisa de premie. continuă pe B1

Viorica Dancila, despre componenta cabinetului pe care il va conduce: Sunt si nume noi, dar sunt si ministri din vechiul Guvern

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca din noul cabinet vor face parte atat persoane noi, cat si ministri din vechiul Cabinet. Am participat la evaluarea, analiza.

Pe cine sustine Gabriela Firea pentru noul guvern

PSD Bucuresti va face propuneri, vineri, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, pentru portofoliile de la Sanatate, Educatie si Cultura, respectiv pe Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu si.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, nu va mai face parte din noul guvern

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, ca nu mai vreau un nou mandat la Ministerul Sanatatii. Bodog este unul dintre cei mai controversati ministri. Stire in curs de actualizare.

Adevarul Live, ora 12.00. Codrin Stefanescu, despre surprizele din noul guvern PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, vorbeste, la Adevarul Live, despre negocierile din partid pentru alegerea noilor ministri, despre ruperea legaturilor cu SRI si despre modificarea Codurilor Penale.

Cristian Tudor Popescu, prevede apocalipsa odata cu noul guvern: Vei ajunge un soi de iobag, un sclav modern

Cristian Tudor Popescu a comentat in interviul acordat Andreei Esca pentru stirileprotv. ro evolutiile din Romania odata cu schimbarea cu noul guvern si a criticat in termeni extremi de duri.

Acestea sunt cele cinci obiceiuri zilnice care iti distrug oasele. Tu faci asta?

Mancam nesanatos, nu facem miscare si fumam, fara sa stim ca toate aceste lucruri slabesc oasele. Iata care sunt cele daunatoare cinci obiceiuri pentru sistemul osos. Dieta haotica: calciul si.

Prioritatea lui Carmen Dan in noul Guvern: Dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca e foarte solicitata

Carmen Dan, nominalizata ministru al Afacerilor Interne si in Cabinetul Dancila, are ca prioritate dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca jandarmii sunt foarte solicitati, iar un alt obiectiv al sau este reformarea Politiei, relateaza News. ro. Intrebata de ce criteriile de integritate nu au fost luate in considerare la nominalizarea ministrilor de catre PSD, Carmen Dan a replicat: Nu inteleg la ce va referiti.

Legea insolventei se modifica odata cu noul guvern. O firma nu va mai putea ramane in faliment mai mult de 2 ani sau daca nu isi respecta planul de conformare de 6 luni

Coalitia PSD-ALDE anunta ca va aduce modificari odata cu instalarea noului guvern Dancila la legea Insolventei. Astfel, o firma nu va putea ramane in faliment mai mult de 2 ani sau daca nu.

Cine sunt valutistii care vor milioane de euro de la Unirea

Trei frati cu un istoric de business foarte ciudat sunt pe punctul de a da lovitura vietii lor si de.

24IT. Cine sunt consolistii si ce device-uri prefera

Cu fiecare gadget testat echipa 24IT descopera nu doar tehnologii, ci si oameni din domenii suprinzatoare, cu pregatiri diferite, cu personalitati diferite care au in comun pasiunea pentru tech. Unul este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )