Libnet.ro
UNICEF

08:47

Pe cine va sustine Mircea Diaconu, duminica, in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Raspunsul e uluitor

Playtech Playtech,
Pe cine va sustine Mircea Diaconu, duminica, in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Raspunsul e uluitor

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Mai ramane insa . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, un ultim atac impotriva adversarului ei din turul 2 al alegerilor prezidentiale. Adevaratele intentii si mize ale lui Klaus Iohannis

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Viorica Dancila, un .

Iohannis e mare favorit la casele de pariuri in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cat castigi daca pariezi pe Dancila

Au mai ramas doar trei zile pana la turul doi al alegerilor prezidentiale 2019, iar casele de pariuri il dau mare favorit pe candidatul PNL, Klaus Iohannis. Viorica Dancila a primit o cota uriasa din partea bookmakerilor. Cei care pariaza pe candidatul PSD pot castiga de opt ori mai mult in cazul in care Dancila .

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

Lovitura de teatru. Un fost ministru din Guvernul PSD il sustine pe Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Toma Petcu, fost ministru al Energiei in Guvernul Tudose, a anuntat ca il va sustine pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale. Anuntul a fost facut chiar pe pagina de Facebook. Ieri, 21.

VIDEO Pregatiri pentru turul doi al alegerilor prezidentiale 2019. Aproape 382.000 de buzoieni au drept de vot

Cele 420. 316 buletine de vot repartizate judetului Buzau pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale au ajuns in depozitul special amenajat la sediul Institutiei Prefectului.

Editie speciala HotNews.ro LIVE, duminica, de la ora 20:30. Dan Barna si Marius Manole comenteaza rezultatele alegerilor prezidentiale 2019

Liderul USR, Dan Barna, si actorul Marius Manole sunt invitatii editiei speciale HotNews. ro LIVE din seara turului doi al alegerilor prezidentiale 2019. Alaturi de jurnalistii HotNews. ro, Barna si Manole vor comenta rezultatele scrutinului. Emisiunea va fi transmisa LIVE, duminica, de la ora 20:30, pe conturile de Facebook si YouTube ale Hotnews. ro.

Scoli inchise, vineri si luni, din cauza alegerilor prezidentiale. Alte unitati au program modificat

Programul institutiilor de invatamant se vor schimba pentru o scurta durata. Din cauza alegerilor prezidentiale, doua dintre scoli vor fi inchise, iar altele vor avea un program mai scurt decat de obicei. Ce fac elevii in situatia aceasta si cum vor recupera orele? Alegeri prezidentiale 2019: Doua scoli se inchid, iar altele au program scurt .

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale s-a incheiat astazi, la ora 7:00

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale s-a incheiat, iar continuarea propagandei electorale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda.

SONDAJ. Cu cine veti vota in turul al doilea al alegerilor prezidentiale? Klaus Iohannis sau Viorica Dancila?

Mai e doar o zi pana incep alegerile prezidentiale votul din diaspora, n. red. ), iar romanii au de ales intre presedintele in exercitiu, Klaus Iohannis si candidata PSD, Viorica Dancila. Dupa o.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale, la Antena 3

Romanii voteaza in numar impresionant in diaspora, mai multi ca in urma cu doua saptamani, iar peste cateva ore se deschid urnele si in tara. in finala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )