Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cine a tradat-o pe Dancila? Patru parlamentari PSD au votat Guvernul Orban

România Liberă România Liberă,
Cine a tradat-o pe Dancila? Patru parlamentari PSD au votat Guvernul Orban

Parlamentarii PSD Cristina Burciu, Marius Bota, Elena Haratau si Eugen Gioanca au fost prezenti in p. continuă pe România Liberă

UPDATE: Orban, inaintea votului de investire: Boicotul este o premiera, dar am incredere ca un numar cat mai mare de parlamentari PSD si Pro Romania vor vota guvernul

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat increzator ca un numar cat mai mare de parlamentari Pro Romania si PSD vor vota astazi pentru investirea Cabinetului sau, in ciuda boicotului fara precedent anuntat de cele doua grupuri parlamentare. Liderul PNL a mai spus ca mizeaza pe 237-243 de voturi.

PSD, prima reactie despre tradatorii care au votat Guvernul Orban

Deputatul PSD Catalin Radulescu considera ca investirea Guvernului Orban de catre Parlament nu este o infrangere pentru PSD, dar a subliniat ca rezultatul a fost obtinut cu niste tradari din PSD si de la Pro Romania.

Pro Romania exclude parlamentarii care au votat Guvernul Orban. Ponta: Ne despartim si mergem mai departe fara ei

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, marti seara, ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau.

VICTOR PONTA: Cei care au votat Guvernul Orban au decis sa mearga alaturi de PNL

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )