Libnet.ro
UNICEF

14:45

Primul deputat PSD care anunta ca va vota investirea Guvernului Orban

Hotnews Hotnews,
 Primul deputat PSD care anunta ca va vota investirea Guvernului Orban

Deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu anunta ca va vota pentru investirea Guvernului Orban, pe motiv ca Romania nu isi poate permite sa intre intr-o criza guvernamentala. continuă pe Hotnews

Grupul minoritatilor nationale anunta ca va vota investirea Guvernului Orban

Liderul deputatilor minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, a anuntat, luni, dupa discutia cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca cei 17 deputati ai minoritatilor vor vota pentru investirea Guvernului, caruia ii cer sa asigure un an stabil.

Tradare in PSD. Primul social-democrat care anunta ca voteaza pentru investirea Guvernului Orban

Deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu a anuntat miercuri ca va vota pentru investirea Guvernului Orban, motivand ca Romania nu isi poate permite sa intre intr-o criza guvernamentala. Aceasta a mai adaugat ca nu vrea sa fie pusa in pericol plata salariilor la finalul anului.

Dan Barna, anunt transant: USR va vota investirea Guvernului Orban. Semnam luni un acord politic

Alianta USR-PLUS va sustine investirea Guvernului Ludovic Orban, iar daca vor exista eventuale nemultumiri la adresa unuia sau altuia dintre ministrii propusi, vor fi discutate transant in comisii, a declarat du.

Eugen Tomac: Toti parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban; avem obligatia sa dam un guvern tarii

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, luni, ca toti cei 18 parlamentari ai formatiunii vor fi prezenti in ziua votului si vor vota pentru investirea Guvernului Orban. Am ajuns la concluzia ca Guvernul trebuie sustinut, a declarat Tomac, care a precizat si conditiile puse de PMP.

Ciolacu a explicat decizia deputatei PSD care va vota pentru Guvernul Orban

Marcel Ciolacu a declarat in legatura cu anuntul deputatului PSD Cristina Burciu privind sustinerea .

Parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban, dar doar cu anumite conditii

Eugen Tomac a anuntat, duminica, dupa sedinta Colegiului National, ca toti parlamentarii PMP vor vota investirea Guvernului Orban in Parlament, in anumite conditii. Printre cerinte se afla acordarea unei atentii sporite proiectelor de infrastructura si reducerea numarului de parlamentari la 300, relateaza Mediafax.

Marcel Ciolacu spune ca parlamentarii PSD nu vor participa la investirea Guvernului Orban

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu PSD) a declarat, luni, ca parlamentarii PSD isi vor face datoria si vor participa la audierile in comisiile de specialitate ale ministrilor propusi in Guvernul Orban. Ciolacu a precizat insa ca social-democratii nu vor fi prezenti la sedinta de plen pentru investirea Executivului.

PSD impune propriul calendar pentru investirea Guvernului Orban. Votul decisiv, lunea viitoare

Conducerea Parlamentului, controlata de PSD, nu a fost de acord cu varianta de calendar propusa de Ludovic Orban pentru investirea noului Guvern, ci a venit cu un calendar diferit, audierile fiind intinse pe mai multe zile.

Un deputat PSD anunta ca voteaza Guvernul Orban: Romania nu isi poate permite sa intre intr-o criza

Deputatul PSD Cristina Burciu anunta ca a decis sa sustina investirea Guvernului Orban. Am decis sa sustin investirea in functie a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru ca Romania nu isi poate pe.

EUGEN TOMAC: Toti parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, luni, ca toti cei 18 parlamentari ai formatiunii vor fi prezenti in ziua votului si vor vota pentru investirea Guvernului Orban. Am ajuns la concluzia ca Guvernul trebuie sustinut, a declarat Tomac, care a precizat si conditiile puse de PMP.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )