Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ciolos, critici pentru Nicusor Dan si Orban: Voi crede in deschiderea PNL daca va renunta sa racoleze pesedisti, aldisti si alti politicieni compromisi

Adevărul Adevărul,
Ciolos, critici pentru Nicusor Dan si Orban: Voi crede in deschiderea PNL daca va renunta sa racoleze pesedisti, aldisti si alti politicieni compromisi

Mi-ar fi placut ca Nicusor Dan sa fi discutat cu Vlad Voiculescu si despre sustinerea pe care o negocia cu Ludovic Orban, asa cum au discutat despre multe alte probleme, transparent, constructiv, arata liderul PLUS Dacian Ciolos pe Facebook. Scopul nu scuza mijloacele, adauga liderul PLUS. continuă pe Adevărul

Firea, despre anuntul sustinerii PNL pentru Nicusor Dan: Ca nuca in perete si colac peste pupaza

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat ca anuntul liderului PNL, Ludovic Orban, privind sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine ca nuca in perete si colac peste pupaza, in contextul situatiei generate de raspandirea coronavirus si de interimatul Guvernului, potrivit Agerpres.

Violeta Alexandru despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan, la Primaria Capitalei: Cred ca e solutia castigatoare!

Violeta Alexandru a anutat ca Biroul Politic al PNL Bucuresti a decis, joi seara, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Aceasta sustine ca Nicusor Dan reprezinta varianta castigatoare.

Lovitura aplicata de Orban cuplului Ciolos-Barna. Alegerea lui Nicusor Dan clatina scaunul Gabrielei Firea

Scaunul Gabrielei Firea se clatina serios: liberalii au decis sa sustina candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti. Lovitura de imagine a ricosat insa si in Dacian Ciolos, lovit puternic de incapacitatea liderului PLUS de a gestiona real problemele de partid.

VLAD VOICULESCU, DUPA CE PNL A ANUNTAT CA-L SUSTINE PE NICUSOR DAN: Nu voi merge mai departe cu candidatura

Candidatul PLUS la Primaria Capitalei, Vlad Voiculescu, a anuntat, vineri, ca nu merge mai departe cu candidatura sa, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan pentru aceasta functie.

Ciolos se burzuluieste catre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu

Nicusor Dan si Vlad Voiculescu l-au enervat pe seful PLUS. Ciolos a declarat ca in cazul in care Nic.

Dan Barna, despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan: Un mare pas inainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucuresti

Presedintele USR, Dan Barna, s-a aratat incantat de decizia PNL de a il sustine pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Municipiului Bucuresti. Acesta a numit aceasta decizie drept o veste buna si un.

Conditiile lui Ciolos pentru sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Fara racolari din PSD si preluarea programului si a echipei lui Vlad Voiculescu

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, se declara deranjat de faptul ca Nicusor Dan nu i-a informat in legatura cu negocierile cu liberalii pentru Primaria Capitalei, insa spune ca, dincolo de asta, cel mai important lucru este unirea partidelor in jurul unui singur candidat care sa puna capat dezastrului produs de Gabriela Firea. El sugereaza si care sunt conditiile pentru ca PLUS sa il sustina pe Nicusor Dan.

Cum a dat Nicusor Dan sah-mat binomului Barna-Ciolos

PNL a hotarat sa mearga pe mana lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Decizia vine in contextul in care Alianta USR-PLUS a tergiversat anuntarea sustinerii lui Nicusor Dan, Barna si Dacian Ciolos fiind reticenti fata de candidatura liderului fondator al USR.

LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Nicusor Dan pentru functia de Primar General al Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, declara ca PNL sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de Primar General. De altfel, Ludovic Orban a facut o conferinta de presa in care a anuntat propunerea sa partidului de a-l sustine pe Nicusor Dan la Primarie, aceasta fiind insa doar o formalitate, inintea oficializarii deciziei.

Dacian Ciolos este nemultumit de anuntul facut de PNL, privind Nicusor Dan

Liderul PLUS Dacian Ciolos afirma, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan la Primaria Ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )