Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ciprian Tatarusanu: Cea mai grea parte cand stai pe banca este ca te doare spatele

Hotnews Hotnews,
 Ciprian Tatarusanu: Cea mai grea parte cand stai pe banca este ca te doare spatele

Ciprian Tatarusanu a jucat intr-un singur meci de cand a ajuns la Olympique Lyon, dar nu mai face o tragedie din aceasta situatie. Mai mult, portarul nationalei Romaniei a glumit pe seama faptului ca este tot timpul rezerva, declarand ca cea mai grea parte cand stai pe banca este ca te doare spatele. continuă pe Hotnews

Alerta meteo: vant si ninsori in cea mai mare parte a tarii pana luni seara. Unde intra in vigoare un cod galben

Meteorologii anunta ca, incepand de sambata dupa-amiaza si pana luni seara, in cea mai mare parte a tarii vor fi intensificari ale vantului, precipitatii mixte si ninsori. Pentru zona de munte a fost emisa o atentionare Cod galben de ninsori, chiar viscol la altitudini mai mari de 1. 700 de metri, un alt Cod galben - privind intensificari ale vantului - fiind emis pentru regiunea Moldovei.

Vine URGIA peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! E stare de ALERTA

Mai sunt doar cateva ore pana intram in noul an. in caz ca aveti planuri mari pentru aceasta seara, trebuie neaparat sa tineti cont de conditiile meteo. Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza.

Faze tari: Unde si-a gasit inelul pierdut acum 62 de ani; Prima pisica clonata din lume, Copy Cat, a implinit 18 ani; Cea mai varstnica persoana din lume a implinit 117 ani

Cea mai varstnica persoana din lume a implinit 117 ani. Japoneza Kane Tanaka si-a prelungit recordul de cea mai in varsta persoana din lume, sarbatorindu-si duminica. Metode inedite de relaxare. Cursuri de yoga intr-o cafenea cu pisici. intr-o cafenea din statul american Missouri, obisnuitii casei nu sunt clientii care vin zilnic, ci cateva.

Ea e cea mai bratrana persoana din lume: Femeia a implinit 117 ani (VIDEO)

Cea mai varstnica persoana din lume, japoneza Kane Tanaka, a implinit 117 ani si si-a sarbatorit duminica ziua de nastere intr-un centru pentru persoane varstnice din Fukuoka, in sudul Japoniei, relateaza Reuters.

VIDEO Cea mai varstnica persoana din lume, japoneza Kane Tanaka, a implinit 117 ani

Cea mai varstnica persoana din lume, japoneza Kane Tanaka, a implinit 117 ani si si-a sarbatorit duminica ziua de nastere intr-un centru pentru persoane varstnice din Fukuoka, in sudul Japoniei.

Cea mai puternica rugaciune catre Ioan Botezatorul

Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la data de7 ianuarie. Rugaciune puternica catre Ioan Botezatorul Maine, 7 ianuarie, se praznuieste sfantul Ioan Botezatorul, astfel ca se spune o rugaciune specifica pentru acesta. De asemenea, astazi enoriasii respecta cu strictete traditiile si obiceiurile ramase de la bunici .

Opera din Paris, marcata de cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa. Institutia, blocata de aproape o luna, a inregistrat piederi de peste 12 milioane de euro (VIDEO)

Activitatea Operei din Paris este blocata de o luna, in conditiile in care trece prin cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa, contabilizand astfel 63 de spectacole anulate si peste 12 milioane de eu.

Crezi ca stii? Unde se vorbeste cea mai curata limba romana

Unde se vorbeste cea mai curata limba romana? .

Crezi ca stii? in care zona din tara se vorbeste cea mai curata limba romana

Unde se vorbeste cea mai curata limba romana? .

VIDEO Cea mai lunga si costisitoare greva din istoria Operei din Paris: Pierderi de peste 12 milioane de euro

Opera din Paris se confrunta cu cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa: o luna de blocaj din cauza protestelor angajatilor nemultumiti de proiectul de reforma a pensiilor, 63 de spectacole anulate si peste 12 milioane de euro pierderi, potrivit AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )