Libnet.ro
UNICEF

16:30

Circulatia trenurilor, suspendata catre Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. De cand se aplica restrictiile

Adevărul Adevărul,
Circulatia trenurilor, suspendata catre Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. De cand se aplica restrictiile

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri internationale cu destinatiile Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova, in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, informeaza compania. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS. CFR suspenda temporar trenuri catre Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri internationale cu destinatiile Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. Masura intra in vigoare de marti si este menita sa combata raspandirea.

Coronavirus: Rusia suspenda din 17 martie transportul feroviar spre si din Ucraina si Republica Moldova

Caile ferate ruse au anuntat suspendarea trenurilor spre si din Ucraina si Republica Moldova de la 17 martie, intr-o tentativa de a limita propagarea coronavirusului.

IN CONTEXTUL COVID-19 Romania va livra medicamente catre Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe MAE) si Ministerul Sanatatii informeaza ca autoritatile romane vor da curs solicitarii adresate pe canale diplomatice de catre Republica Moldova privind autorizarea livrarii unor medicamente care pot fi achizitionate din tara noastra pentru asigurarea cu necesarul medicamentos a institutiilor medico-sanitare publice din Republica Moldova, in contextul sistarii exportului de medicamente din Romania dupa instituirea codului rosu de risc de infectie cu noul coronavirus.

Romania va livra medicamente catre Republica Moldova, desi a suspendat exporturile de materiale medicale necesare combaterii coronavirusului

Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Sanatatii au anuntat ca vor da curs solicitarii adresate pe canale diplomatice de catre Republica Moldova privind autorizarea livrarii unor medicamente care pot fi achizitionate din Romania pentru asigurarea cu necesarul medicamentos a institutiilor medico-sanitare publice din Republica Moldova.

Romania va livra medicamente catre Republica Moldova, in contextul COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) si Ministerul Sanatatii informeaza ca autoritatile romane vor da curs solicitarii adresate pe canale diplomatice de catre Republica Moldova privind autorizarea livrarii unor medicamente care pot fi achizitionate din.

Republica Moldova ar putea declara astazi stare de urgenta in contextul raspandirii coronavirusului

Premierul Ion Chicu a anuntat luni, 16 martie, ca autoritatile de la Chisinau i-au in calcul sa se adreseze astazi Parlamentului pentru a declara stare de urgenta in Republica Moldova, in contextul raspandirii virusului COVID-19.

Republica Moldova sisteaza traficul aerian. Se inchid pietele, restaurantele si magazinele, cu exceptia celor alimentare si a farmaciilor

Premierul Ion Chicu a declarat duminica, 15 martie, ca saptamana viitoare este una critica pentru Republica Moldova, iar de aceasta perioada depinde cum va reusi tara sa invinga raspandirea coronavirusului. in acest sens, prim-ministrul a anuntat noi masuri restrictive, menite sa determine cetatenii sa stea la domiciliu, in contextul luptei contra COVID-19.

Igor Dodon cere activarea starii de urgenta in Republica Moldova. Autoritatile de peste Prut au, pana acum, 23 de cazuri de COVID-19

Presedintele Igor Dodon a anuntat ca va cere Guvernului de la Chisinau sa se adreseze Parlamentului astfel incat sa fie activata starea de urgenta in Republica Moldova. Precum in cazul Romaniei, masura vi.

CORONAVIRUS |Republica Moldova: Granitele inchise pentru cetatenii straini, de marti

Republica Moldova va sista in totalitate, incepand de marti, cursele aeriene si traversarea hotarelor terestre, in incercarea de a limita propagarea epidemiei de coronavirus. Anuntul a fost facut de premierul.

CORONAVIRUS |Romania sprijina Republica Moldova in lupta impotriva pandemiei. Autoritatile vor livra medicamentele necesare peste granita

Autoritatile romane au hotaratsa raspunda afirmativsolicitarii formulate de Republica Moldova privind achizitionarea demedicamentenecesare tratarii infectiilor respiratorii acute, in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )