Libnet.ro
UNICEF

22:15

CORONAVIRUS |Republica Moldova: Granitele inchise pentru cetatenii straini, de marti

B1 B1,
CORONAVIRUS |Republica Moldova: Granitele inchise pentru cetatenii straini, de marti

Republica Moldova va sista in totalitate, incepand de marti, cursele aeriene si traversarea hotarelor terestre, in incercarea de a limita propagarea epidemiei de coronavirus. Anuntul a fost facut de premierul. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Estonia si Lituania: Granite inchise pentru cetatenii straini. Letonia impune restrictii

Estonia si Lituania au anuntat sambata ca isi vor inchide granitele pentru cetatenii straini, cu cateva exceptii, pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Totodata, Letonia a decis masuri restricti.

Punctul de Trecere a Frontierei de la Radauti Prut, la frontiera cu Republica Moldova, inchis temporar pentru 30 de zile

Punctul de Trecere a Frontierei de la Radauti Prut, la frontiera cu Republica Moldova, a fost inchis temporar pe fondul epidemiei de coronavirus, a anuntat Institutia prefectului judetului Botosani.

CORONAVIRUS Estonia si Lituania isi inchid frontierele pentru cetatenii straini

Estonia si Lituania au anuntat ca isi vor inchide granitele pentru cetatenii straini, cu cateva exceptii, in timp ce Letonia a decis masuri restrictive pentru combaterea raspandirii coronavirusului, informeaza AFP.

CORONAVIRUS |Republica Moldova: Transportul public din Chisinau, suspendat

Pandemia de coronavirus a creat panica la nivel global. Peste 155. 000 de persoane au fost infectate, dintre care peste 74. 000 s-au recuperat. Cu toate acestea, numarul deceselor a depasit de 5. 800 de oameni. in.

Coronavirus in Romania: Mai multe puncte de frontiera inchise pentru folosirea politistilor in cele aglomerate

Mai multe puncte de frontiera de la granitele cu Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria si Sebia vor fi inchise, a anuntat joi seara ministrul de Interne Marcel Vela. El a precizat ca aceste vami sunt mai putin tranzitate, iar lucratorii vamali de acolo vor fi trimisi la punctele de trecere unde se inregistreaza valori mari de trafic.

Granitele SUA, inchise pentru Europa. in Italia, s-a inchis tot: au ramas farmaciile si supermarketurile

Italienii iau masuri din ce in ce mai agresive pentru prevenirea infectiilor cu coronavirus. Dupa ce au inchis complet granitele, au fost inchise toate locurile si restaurantele, prin ordin ministerial. Pe parcursul serii, premierul italian Giuseppe Conte a anuntat o serie de noi masuri fata de restrictiile draconice impuse deja pentru limitarea epidemiei de coronavirus.

Republica Moldova sisteaza traficul aerian. Se inchid pietele, restaurantele si magazinele, cu exceptia celor alimentare si a farmaciilor

Premierul Ion Chicu a declarat duminica, 15 martie, ca saptamana viitoare este una critica pentru Republica Moldova, iar de aceasta perioada depinde cum va reusi tara sa invinga raspandirea coronavirusului. in acest sens, prim-ministrul a anuntat noi masuri restrictive, menite sa determine cetatenii sa stea la domiciliu, in contextul luptei contra COVID-19.

inca doua cazuri de coronavirus, confirmate in Republica Moldova

Inca doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova. in total, in tara sunt confirmate deja sase cazuri de infectie cu noul virus Covid-19. Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a precizat ca au aparut si alte doua cazuri noi suspecte de contaminare cu coronavirus. Ministra a mai subliniat ca ambele persoane infectate au revenit recent din Italia.

IN CONTEXTUL COVID-19 Romania va livra medicamente catre Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe MAE) si Ministerul Sanatatii informeaza ca autoritatile romane vor da curs solicitarii adresate pe canale diplomatice de catre Republica Moldova privind autorizarea livrarii unor medicamente care pot fi achizitionate din tara noastra pentru asigurarea cu necesarul medicamentos a institutiilor medico-sanitare publice din Republica Moldova, in contextul sistarii exportului de medicamente din Romania dupa instituirea codului rosu de risc de infectie cu noul coronavirus.

Coronavirus: Rusia suspenda din 17 martie transportul feroviar spre si din Ucraina si Republica Moldova

Caile ferate ruse au anuntat suspendarea trenurilor spre si din Ucraina si Republica Moldova de la 17 martie, intr-o tentativa de a limita propagarea coronavirusului.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )