Libnet.ro
UNICEF

11:01

Circulatie inchisa pe DN21 A. Traficul rutier, deviat din cauza reparatiilor

Adevărul Adevărul,
Circulatie inchisa pe DN21 A. Traficul rutier, deviat din cauza reparatiilor

Circulatia rutiera intre Braila si Ialimita este deviata pana vineri, 6 octombrie, din cauza reparatiilor la carosabil care se efectueaza pe DN 21 A. continuă pe Adevărul

Circulatia inchisa pe DN21 A intre Braila si Ialomita. Ce ruta ocolitoare recomanda politistii

Traficul rutier intre Braila si Ialomita va fi deviat pe parcursul intregii saptamani din cauza lucrarilor de asfaltare care au loc.

Pericol de explozie pe Centura de Vest a Ploiestiului, din cauza unor scurgeri de nitrati dintr-un camion. Traficul este blocat

Traficul rutier este blocat si deviat, luni dupa-amiaza, pe DN 1- Centura de Vest a municipiului Ploiesti, la km 60+300 m, din cauza unor scurgeri dintr-un camion incarcat cu butoaie in care se afla.

Masina in flacari pe calea ferata! Traficul rutier si cel feroviar au fost oprite in judetul Bacau

Traficul rutier este oprit, marti dimineata, pe DN 11A Adjud - Onesti, in localitatea Negoiesti, dupa ce un autoturism a rupt un stalp de sustinere a retelei electrice si a luat foc, informeaza un co.

Traficul pe Podul Grant este restrictionat din cauza desprinderii unei piese care absoarbe miscarile constructiei

Circulatia rutiera pe Podul Grant se desfasoara cu greutate in jurul pranzului pe Podul Grant din cauza ca o instalatie de absorbire a socurilor s-a desprins.

Premierul Tudose: Benzina nu s-a scumpit din cauza supraaccizei ci din cauza fenomenelor din Golful Mexic

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, ca pretul carburantilor nu a crescut in Romania din cauza supraaccizei, ci a faptului ca pretul barilului de petrol s-a marit, influentat si de fenomenele meteo din Golful Mexic.

Premierul Tudose: Pretul carburantului nu a crescut din cauza supraaccizei

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri ca pretul carburantilor nu a crescut din cauza supraaccizei, ci din cauza ca pretul barilului de petrol s-a marit, influentat si de fenomenele meteo din Golful Mexic, potrivit Agerpres.

Catalina Ponor: Din cauza sanatatii, care se cam joaca cu mine, si a varstei, am decis sa spun stop

Gimnasta Catalina Ponor a transmis un mesaj dupa participarea la CM de la Montreal, la care a ratat finalele la barna si sol, in care afirma ca isi incheie cariera din cauza sanatatatii si a varstei. Imi voi termina anul cu concursurile mici si demonstratiile deja planificate, dupa care din decembrie voi urma alt curs al vietii, a scris gimnasta de 30 de ani.

Mihai Tudose: Pretul carburantului nu a crescut din cauza supraaccizei

ACTUALIZARE 17:35 FORT organizeaza proteste de amploare in toata tara, incepand cu 3 noiembrie Federatia Operatorilor Romani de Transport FORT) anunta, intr-un comunicat trimis Redactiei, ca va organiza, incepand cu 3 noiembrie, ample manifestatii de protest, atat in Capitala, cat si la nivel national, pentru a determina Guvernul Tudose sa renunte la cresterea accizelor la carburanti. ---------- Pretul carburantilor nu a crescut din cauza supraaccizei, ci a faptului ca pretul barilului de petrol s-a marit, influentat si de fenomenele meteo din Golful Mexic, a declarat astazi premierul Mihai Tudose.

SEAT si-a suspendat productia pe o linie din cauza protestelor care au inchis strazile Cataloniei

Constructorul spaniol de automobile SEAT si-a oprit productia pe una dintre cele trei linii de la amiaza zilei de marti, din cauza ca aprovizionarea cu piese a fost intrerupta in urma inchiderii drumurilor pricinuite de proteste, relateaza Reuters.

Producatorii de medicamente: Sute de medicamente generice ieftine risca sa dispara de pe piata din cauza cresterii pretului la combustibil si a reglementarilor de pret din alte state

Alte cateva sute de medicamente generice cu preturi mici risca sa dispara de pe piata in urmatorul an din cauza cresterii preturilor la combustibil si a modificarilor de reglementare a preturilor in alte tari europene care au Romania ca tara de referinta, afirma Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania, organism reprezentativ al companiilor producatoare de medicamente generice din Romania, intr-un comunicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )